• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Karmaşık İşlemler

Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
440
Excel Vers. ve Dili
2013
Merhaba,

Ekteki dosyada LİSTELE sayfasından veri çekiyorum. Alış çek e tıkladığımda alışları çekiyorum. Butonun kodlarına bakarsanız Alış için fiş türü 1 dir. 5 ise ambar kodudur.
Alışı şöyle çekiyorum ;
BENZERSZ sayfasındaki ürün kodlarını (A sütunu) LİSTELE sayfasındaki Ürün Kodlarıyla (C sütunu) eşleştir, var ise ve Fiş türü 1 ise (H sütunu) ve ambar 5 ise (N sütunu) bulduğun kayıtları EXT sayfasına kodlardaki ilgili sütunları alarak ve toplamlı bir şekilde listele.

Satışı çekerken;
Sorun yaşıyorum. Satışı Alışın yanında yeşil ile işaretli alana çekmek isityorum. Çekerken de Alışın ürün kodlarıyla satış eşleşiyor ise satışı o ürün kodunununu olduğu satıra yeşil alana yazmasını istiyorum.

Ben birkaç deneme yaptım. Çekerken Mesela diyelim A500 kodlu ürünün 5 satırlık alışı var. Satışı ise 1 satır. Bu bir satırı alıştaki her satır için tekrar yazıyor. Sadece bir kere yazıp alış toplamı hizasında toplam almasını istiyorum.

Yardımınızı rica ediyorum.

http://s5.dosya.tc/server/8fwbrm/deneme.rar.html
 
Geri
Üst