Soru Karisik sayilarin baska bir hicre icinde kucukten buyuge dogru 1=1..1=5..2=2..3=4......seklinde ayni hucrenin icinde gösterilmesi

azadem

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2003.
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
01-09-2026
B2 ve B24
hücreler arasında bulunan karışık sayıların ve birbirine benzeyen aynı sayıların kahverengi olan alanda R2 ila R 24
hücresindeki yan yana kaçıncı derecesine göre aynı sütunda birlikte gosretilmesini yapmak istiyorum.tek hucre icinde yapilarak diger
Takip eden hücrelerde de aynı şekilde yapmak istiyorum Teşekkür ederim çalışmalarınıza başarılar diliyorum.

Ekli dosyalar

Muzaffer Ali

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
Merhaba.
Sorunuz anlaşılmıyor.
Örnek dosyada olmasını istediğiniz gibi birkaç tane örnek yapın.
Daha anlaşılır bir açıklama da yaparsanız iyi olur.

azadem

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2003.
01-09-2026
Sayın hocam B2 hücresi ileB24 hücresi yeşil alanda olan
karışık parçalardan en küçükten büyüğe doğru güncelleme güncelleme kkahvereng H2 ile H24 hücrelerinin içerisinde birinci gelen en küçük sayı hangisi ise onun numarasıyla yan yana yazılmasını yapmak istediğim kahverengi yerde taslak olarak yöntemler gibi
B2.. hucresindeki yazılan karışık sayıların bu şekilde H2 hücresinde gibi formülünü yapmak istiyorum hocam...
1=1....
1=2..
1=21..
2=3..
2=4..
2=5...
şeklinde böyle en küçük sayının kaçıncı numarayı temsil ediyorsa onu sıralamak istiyorum

Ekli dosyalar

azadem

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2003.
01-09-2026
BirazBiraz daha kısaltarak açıklama yapmaya çalıştım umarım doğru anlatabilmişimdir umarım çünkü burada size anlayabileceğiniz şekilde anlatabilmek bizim tecrübemiz fazla değildi için biraz zorlanıyoruz Kusura bakmayın Bu konuda hakkınızı helal edin hocam...