• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kapalı Klasördeki Dosyalardan Açılan Sayfaya Veri Aktarımı

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 Türkçe
Arkadaşlar kapalı excel dosyasında bulunan sayfalardan açılan sayfaya veri aktarımına ilişkin bir çalışma yapmaya çalıştım fakat başaramadım.yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar kapalı excel dosyasında bulunan sayfalardan açılan sayfaya veri aktarımına ilişkin bir çalışma yapmaya çalıştım fakat başaramadım.yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

Sorunuz tam net değil harcamalar dosyasına açık olan diğer dosyadan bilgimi almak istiyorsunuz?
yoksa

harcamalar dosyasını açıp diğer dosyalardaki bilgileri harcamalar dosyasınamı almak istiyorsunuz.

hala anlamadım burada hangi dosya açık olacak hangi dosya kapalı olacak?

Halit bey,
Belgeler klasöründeki sayfalar kapalı, harcamalar sayfası açık olacak. Açık sayfadaki başlıklara kapalı klasördeki sayfalardan alt alta veriler listelenecek. Teşekkürler

Halit bey,
Belgeler klasöründeki sayfalar kapalı, harcamalar sayfası açık olacak. Açık sayfadaki başlıklara kapalı klasördeki sayfalardan alt alta veriler listelenecek. Teşekkürler

Ekli dosyanızı kontrol ediniz.

Ekli dosyalar

Vand'da meydana gelen deprem hepimizi derinden üzdü.Hakkın rahmetine kavuşan kardeşlerimizie Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dileri.Yaralı kardeşlerimize acil şifalar dilerim.
Mustafa Bey,
Veriler çoğaldıkça excel kasıyor. Bu işlemi Ado ile yapabilirmiyiz.
Teşekkürler

Vand'da meydana gelen deprem hepimizi derinden üzdü.Hakkın rahmetine kavuşan kardeşlerimizie Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dileri.Yaralı kardeşlerimize acil şifalar dilerim.
Mustafa Bey,
Veriler çoğaldıkça excel kasıyor. Bu işlemi Ado ile yapabilirmiyiz.
Teşekkürler

İsim karışıklığı oldu galiba Adonun yapısı ile bu işler olmaz

Eğer klasörün içinde çok dosya varsa sizde bu kalasördeki dosyaların bir kısmını başka klasöre bölerek yapabilirsiniz.

Geri