Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çalıştığım şirkette çalışan tırların günlük yaptıkları işleri ve aldıkları mazotları günlük takip ettmek istiyorum. bunu için kapalı iki ayrı klasörden iki ayrı veri almak zorundayım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
monelogg hocam
ellerine sağlık çok güzel olmuş.İşimi çok güzel gördüm. Çok teşşekkür ederim. sadece ufak bir sorum olacak başka kapalı dosyalardan veri almak gerekirse ne yapabiliriz. tekrar teşekkür ederim. Saygılar.
İşinizi gördüğüne sevindim, rica ederim.
Sorunuza şöyle cevap vermeye çalışayım, eğer dosya yapıları farklı ise ne yapılabilir pek bir şey söyleyemeyeceğim ama dosya yapıları aynı ise aşağıdaki link işinizi görecektir.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.