• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kapalı Excel

Excel Vers. ve Dili
2016
Merhaba Arkadaşlar,

2 Adet excel dosyam var. Bunlardan biri "Data.xlsx" diğeri ise "2.xlsx"

Sorum şu. ilk önce Data dosyasını açıp sonra 2 yi açtığım zaman formül çalışıyor. Fakat ilk 2 dosyasını açtığımda #value hatasını alıyorum. bunu nasıl düzeltebilirim? Data dosyasını herseferinde açmak zorunda mıyım? Excelde acemiyim zaten yeni başlayanlara konuyu açtım:)

Yardımlarınız için teşekkürler

Ekli dosyalar

Konuya yardımcı olamayacağım ancak forumda "Kapalı Dosyadan Veri Alma" şeklinde arama yapmayı denemenizi öneririm.

Yusuf bey,

Heralde tersinizden kalkmışsınız. Burası açık bir form... şayet yazmak istemiyorsanız konuya cevap bile yazmazsınız sizden başka insanlar umarım yardımcı olacaktır. Ama direk"konuya yardımcı olamayacağım" yazarsanız bu sefer kullanıcıyı zan altında bırakırsınız. Sitede ters bir hareketimi gördü bundan dolayı mı diğer kullanıcılar düşünmeye başlar. Oysa ben Excelde acemi olduğumu ilk topiğimde yazdım. Evet sizin dediğiniz gibi arama yaptım. Fakat bazı kullanıcılar yapamayabilir. Onun içinde kurulmuş bir site burası.

Moderatörlük kolay birşey değildir biliyorum. Fakat sitenize üye olan her kullanıcınıza biraz daha yazılarınızı seçerek kullanabilirsiniz.

Teşekkürler.

Bence siz ters tarafınızdan kalkmışsınız. Ben konu hakkında bilgim olmadığı yani sorunuzu çözemeyeceğim için "yardımcı olamayacağım" dedim ve belki çözüm bulabilirsiniz diye de ilgili olduğunu düşündüğüm konuda arama yapmanızı önerdim. Kesinlikle bir artniyetle yazmadım ve moderatör de değilim.

Yazdığıma tekrar bakıyorum ve gerçekten sizin ters anlayabileceğiniz bir şey yazmadığımı görüyorum.

Vaktinizi aldım kusura bakmayın.

Geri