• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kapalı excel sayfasına yedek alma

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 tr
uğraştığım bir programda her günün sonunda yedek almak gerekiyor ben aynı dosya içine yedek aldırıyorum bir sorun yok ama şöyle birşey düşündüm deneme1.xls içindeki sayfa1 den bir sütun (örneğin b1 den b10 a kadar) bir buton yardımıyla d:/deneme2.xls dosyasına sayfa1 in içine bir satır olarak yanyana kopyalayabilirmiyiz? Tabiki bir gün sonra yedek aldığımızda deneme2nin sayfa1 indeki boş olan diğer satıra yedek almalıdır.yardımcı olursanız ya da açıklayıcı (basit seviyeden başlayan)bir kaynak gösterirseniz üzerinde çalışmaya çalışırım.forumda ado klasöründen bahsedilen sayfalar buldum ama anlayabileceğim bir seviyede değildi.yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

selamın aleyküm
forum biraz karışık geldi neyi nerde bulacagımı tam olarak anlayamadım foruma geliş makstaım html de exe calıştırmak yani ftp ye attıgımız exe yi htrml de otomatik olarak calışamsını saglamak bunu nasıl yapabilirim gerekli kodları temin edebilirmiyim yardımcı olursanız sevnirim aslında exploit trojen gibi bişey istedigim

Son düzenleme:
Arkadaşlar bana bu konuda bir önerisi olan varmı acaba??

Geri