• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kapalı Excel Dosyasından veri almak

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
GetDataFromClosedWorkbook "\\Ersel\ersel ortak\ENGIN\VERILER.xlsx", "A4:J5500", Range("A4:J5500"), True

Yukarıdaki kod ile kapalı sayfadan veri alıyorum. Sorun şu ki buraya hangi sayfadan aldığını eklemek istiyorum.

Kod:
GetDataFromClosedWorkbook "\\Ersel\ersel ortak\ENGIN\VERILER.xlsx", "[COLOR="red"]Sayfaİsmi![/COLOR]A4:J5500", Range("A4:J5500"), True

Dener misiniz?

"The source file or source range is invalid" hatası veriyor

Sayfa ismini doğru yazdığınızdan emin misiniz?

Yukarıda kırmızı işaretlediğim yeri silip sizin dosyanızda var olan sayfa adını yazacaksınız. Sayfa adının sonunda ünlem işaretini (!) koymayı unutmayın.

Veriler Çalışma Kitabında ENGIN sayfası
GetDataFromClosedWorkbook "\\Ersel\ersel ortak\ENGIN\VERILER.xlsx", "ENGIN!A4:J5500", Range("A4:J5500"), True

olarak giriyorum kodu ama hata veriyor

Mümkünse GetDataFromClosedWorkbook prosedürünü ve kodlarını da buraya eklerseniz sorunu çözeriz diye düşünüyorum.

Sayfa adının sonundaki ünlem işareti yerine dolar işareti ($) koyarak deneyin.

Çok teşekkür ederim. Sabahtan beri uğraşıyordum.

If KATALOG.Value = "HETTICH" Then
GetDataFromClosedWorkbook "\\Server\hammadde_stok\VERILER.xlsx", "HETTICH$A4:J5500", Range("A4:J5500"), True

Birde yukarıdaki formülü sayfa Adı Textboox değerine "eşitse" verileri o sayfadan al şeklinde uyarlayabilir miyiz?

Son düzenleme:
Hayır Textbox'a yazdığım değer, eğer Veriler Çalışma Kitabındaki bir Sayfa adı ise o sayfadaki verileri kopya yapıştır yapacak Çalıştığım sayfaya

Son düzenleme:
Kodların tamamını buraya koyarsanız çözüm bulmak daha kolay olur.

Geri