• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kapalı dosyalardan belirliyeceğimiz sayfayı yazdırmak

numan şamil

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 Türkçe
Herkese Merhabalar
ekli dosyayının kodlarını kapalı dosyalardan sayfalar seçip yazdıracak şekilde nasıl düzenleyebilirim?

Ekli dosyalar

soruma cevap verecek birileri varmı?
Varda cevap verilebilecek bir sunum yapmanız lazım.Yetrsiz açıklamarınız.
Başka dosya demişsiniz ama 1 dosya var diğer dosyalar nerde?
Diğer doysyalradan refaranslar nereleri .Yani verileri aktarılcağı yerler.vb.
İyi çalışmalar.:cool:

Merhaba Evren bey ilginize teşekkürler
benim istediğim 1 nolu mesajdaki ekli dosya aynı kitapdaki sayfaları seçip yazdırmak için benim istediğim bu kodların benim seçebileceğim başka klosörde bulunan excel dosyalarının sayfalarını seçerek yazdırabilecek şekilde düzenlemek
ekte gönderdiğim dosya 1 klosörü içerisinde bulunan "klosör içerisndeki dosyalarda sayfa arama" adlı dosyada olduğu gibi bir klosör seçip içerisindeki dosyalardaki sayfaları seçerek yazdırmak
iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Dosyanızda vba'şifreli.
Bir dosya eklediğinizde lütfen şifreleri ve gizlenmiş dosya özelliklerini ve ve gizlenmiş sayfaları ve koruma ve şireleri kaldırınız.
Bu sizin daha çabuk yardım almanızı sağlar.
Aksi takdirde yanıtlıyacı kişler çoğu zaman Böyle bir dosya ile karşılaşınca bir daha ilgilinmiyor.(Örnek:Ben)
Bu düzenlemeleri yaptıktan sonra umarım bir arkadaşımız sorunuzu yanıtlayacaktır.
Kolay gelsin.:cool.

Kusura bakmayın son eklediğim dosyanın şifreli olduğunu unutmuşum şifre kaldırılıp 4 nolu mesajdaki ek dosya güncellendi.
Arkadaşların yardımını bekliyorum

Ekli dosyayı kontrol ediniz.

Halit hocam merhaba
Açılan UserForumda klosörü seç butona bastığımda işlem tamam uyarısı geliyor fakat list box ta hiç sayfa listesi çıkmıyor
Ayrıca userForumda yazdırılacak sayfalarının tümünü veya birkaçını seçebileceğim onay kutusu ve ön izleme olmasını istiyorum mümkünse yazdırma 1 adlı dosyanın özelliklerini taşıyan bu dosyadan farklı olarak olarak klosör içersindeki dosyalarda sayfa arama dosyasında olduğu istediğim klosördeki dosyaların sayfalarına ulaşıp yazdırmak mümkünse
iyi çalışmalar

Halit hocam merhaba
Açılan UserForumda klosörü seç butona bastığımda işlem tamam uyarısı geliyor fakat list box ta hiç sayfa listesi çıkmıyor
Ayrıca userForumda yazdırılacak sayfalarının tümünü veya birkaçını seçebileceğim onay kutusu ve ön izleme olmasını istiyorum mümkünse yazdırma 1 adlı dosyanın özelliklerini taşıyan bu dosyadan farklı olarak olarak klosör içersindeki dosyalarda sayfa arama dosyasında olduğu istediğim klosördeki dosyaların sayfalarına ulaşıp yazdırmak mümkünse
iyi çalışmalar

Dosya bende çalışıyor

Halit hocam
evde bilgisayarımda denedim UserForumda işlem bitti uyarısı geliyor fakat herhangi bir liste çıkmıyor bilgisar ayarlarında birşeymi var? aynı şeyi 4 mesajda ekte gönderdiğim "klosörün içerindeki dosyalarda sayfa arama" orjinal hali ile sayfa armalarını yapıyor normal çalışıyor(deneme amaçlı) bilgisayar ayarlarında her hangi birşeymi var diye denedim
ekte deneme yaptığım örnek dosyayı aktar adlı (yazdırmak amaçlı) beraberinde gönderiyorum. excel 2003 kullanıyorum bu neden kaynaklanıyor anlıyamadım.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Halit hocam
iş yerindeki bilgisayarımda düzenlediğiniz dosya çalıştı evdeki bilgisayarda niye çalışmadı anlamadım ikiside (2003 excel)
Yalnız ufak bir sorun var Userforumda listelenen sayfa adlarında işaretleyip yazdır butonuna basınca ön izlemeye geçiyor ön izlemeyi kapat mayınca yazmıyor UserForum bazen ön izlemenin kapat düğmesinin üstünde oluyor UserForum hareket etmiyor çekemiyorum
Benim sizden bu konuda bir isteğim olacak mesaj 4 deki ekte "yazdır 1" dosyasındaki dizayn şekli gibi ön izleme -yazıcı seç-onay kutusu(tümü/iptal)-yazdır butonlarını ayırabilirmiyiz kusura bakma sizide yoruyoruz hakkını helal et
iyi çalışmalar

Halit hocam
iş yerindeki bilgisayarımda düzenlediğiniz dosya çalıştı evdeki bilgisayarda niye çalışmadı anlamadım ikiside (2003 excel)
Yalnız ufak bir sorun var Userforumda listelenen sayfa adlarında işaretleyip yazdır butonuna basınca ön izlemeye geçiyor ön izlemeyi kapat mayınca yazmıyor UserForum bazen ön izlemenin kapat düğmesinin üstünde oluyor UserForum hareket etmiyor çekemiyorum
Benim sizden bu konuda bir isteğim olacak mesaj 4 deki ekte "yazdır 1" dosyasındaki dizayn şekli gibi ön izleme -yazıcı seç-onay kutusu(tümü/iptal)-yazdır butonlarını ayırabilirmiyiz kusura bakma sizide yoruyoruz hakkını helal et
iyi çalışmalar

Yazdır kodunu bununla değiştir.

Halit bey kodları değiştirdim ön izleme çıkınca userForum kayboluyor çok güzel olmuş Yalnız hocam bir dosyada 70 ' e yakın sayfa var bunların içerisinden bazen 10 sayfayı ayırıp diğer sayfaları yazdırmam gerekiyor
1) 60 sayfanın ön izlemesi tek tek göstermesi bazen zaman kaybı olur onun içinde ayrı bir buton ile istediğimizde ön izleme yapıyım diyorum
2) 60 sayfanın tek tek onay kutularını işaretlemek yerine tümü onay kutusu ile işaretleyip yazdırmayacağım 10 sayfanın onaylarını kaldırırsam daha kolay olur kanaatindeyim bunun içinde bunun onay kutusu(tümü/iptal) koymak istiyorum yalnız bunun kodlarını bir birinden nasıl ayıracağımı bilmiyorum bu konuda yardım edebilirmisiniz

Halit bey düzenlemeniz güzel olmuş eline zekana sağlık
iyi çalışmalar.

Geri