- Excel Vers. ve Dili
- Ofis 2013 Türkçe
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Varda cevap verilebilecek bir sunum yapmanız lazım.Yetrsiz açıklamarınız.soruma cevap verecek birileri varmı?
Halit hocam merhaba
Açılan UserForumda klosörü seç butona bastığımda işlem tamam uyarısı geliyor fakat list box ta hiç sayfa listesi çıkmıyor
Ayrıca userForumda yazdırılacak sayfalarının tümünü veya birkaçını seçebileceğim onay kutusu ve ön izleme olmasını istiyorum mümkünse yazdırma 1 adlı dosyanın özelliklerini taşıyan bu dosyadan farklı olarak olarak klosör içersindeki dosyalarda sayfa arama dosyasında olduğu istediğim klosördeki dosyaların sayfalarına ulaşıp yazdırmak mümkünse
iyi çalışmalar
Halit hocam
iş yerindeki bilgisayarımda düzenlediğiniz dosya çalıştı evdeki bilgisayarda niye çalışmadı anlamadım ikiside (2003 excel)
Yalnız ufak bir sorun var Userforumda listelenen sayfa adlarında işaretleyip yazdır butonuna basınca ön izlemeye geçiyor ön izlemeyi kapat mayınca yazmıyor UserForum bazen ön izlemenin kapat düğmesinin üstünde oluyor UserForum hareket etmiyor çekemiyorum
Benim sizden bu konuda bir isteğim olacak mesaj 4 deki ekte "yazdır 1" dosyasındaki dizayn şekli gibi ön izleme -yazıcı seç-onay kutusu(tümü/iptal)-yazdır butonlarını ayırabilirmiyiz kusura bakma sizide yoruyoruz hakkını helal et
iyi çalışmalar