Kapalı dosyadan veri cekmek

Excel Vers. ve Dili
Türkçe excel 2016
İngilizce excel 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-10-2021
Veri klasörünün içinde A ve B isimli iki adet çalışma kitabım var. A isimli çalışma kitabimin sayfa1 nin B sütununda 7000 satırlık TC kimlik numarası var. B isimli çalışma kitabimin Sayfa1 inin B sütununda da TC kimlik numaralari mevcut. Benim yapmak istediğim B isimli çalışma kitabimdaki TC kimlik numaralarının karşısında bulunan ve C sutununda bulunan tarihleri A isimli sayfamın sayfa1 indeki ilgili TC kimlik numaralarının karşılığına C sutununa gelecek sekilde getirtmek . Bunu makro ile nasıl yapabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Türkçe excel 2016
İngilizce excel 2016
19-10-2021
Veri klasörünün içinde A ve B isimli iki adet çalışma kitabım var. A isimli çalışma kitabimin sayfa1 nin A sütununda 7000 satırlık TC kimlik numarası var. B isimli çalışma kitabimin Sayfa1 inin B sütununda da TC kimlik numaralari mevcut. Benim yapmak istediğim B isimli çalışma kitabimdaki TC kimlik numaralarının karşısında bulunan ve C sutununda bulunan tarihleri A isimli sayfamın sayfa1 indeki ilgili TC kimlik numaralarının karşılığına C sutununa gelecek sekilde getirtmek . Bunu makro ile nasıl yapabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
Türkçe excel 2016
İngilizce excel 2016
19-10-2021
Açıklamayı #2 revize ettim tekrar

Excel Vers. ve Dili
Office 2016
Veri klasörünün içinde A ve B isimli iki adet çalışma kitabım var. A isimli çalışma kitabimin sayfa1 nin A sütununda 7000 satırlık TC kimlik numarası var. B isimli çalışma kitabimin Sayfa1 inin B sütununda da TC kimlik numaralari mevcut. Benim yapmak istediğim B isimli çalışma kitabimdaki TC kimlik numaralarının karşısında bulunan ve C sutununda bulunan tarihleri A isimli sayfamın sayfa1 indeki ilgili TC kimlik numaralarının karşılığına C sutununa gelecek sekilde getirtmek . Bunu makro ile nasıl yapabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Aynısına yakın bir işleme ben yaptım a çalışma kitabın kapalı iken, b çalışma kitabında makro kaydet butonuna tıkla a çalışma kitabının sayfa1 tamamen bloklayıp b çalışma kitabında yeni sayfa oluştur ve yapıştır yap. daha sonra b çalışma kitabında c sutununa düşeyara formülü ile istediğini getirebilirsin. Dosya ekle yapabiliriz diyeceğim ama ben dosya indiremiyorum.

Excel Vers. ve Dili
Türkçe excel 2016
İngilizce excel 2016
19-10-2021