• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kapalı dosyadan veri alma

Excel Vers. ve Dili
Office2007
Merhaba

Örnek dosyalardan inceleyip hazırlamaya çalıştığım dosyada Combobox'dan seçilen kapalı dosyadaki verileri çalışma kitabı ALIMLAR sayfasına çekip listbox'da görmek istiyorum. Ancak yapamadım combox'da xls uzantısı olmadan dosya adlarını görmek istiyorum kodlarda oldukça eksiliklerim var gibi yazdığım kodlar ile combobox'a kapalı dosyaların isimlerini dahi alamadım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba
Açacağım konu başlığı ile aynı olduğu için mevcut başlık altında sorumu gönderiyorum.

Örnek dosyalardan inceleyip hazırlamaya çalıştığım dosyada Combobox'dan seçilen kapalı dosyadaki verileri çalışma kitabı ALIMLAR sayfasına çekip listbox'da görmek istiyorum. Ancak yapamadım combox'da xls uzantısı olmadan dosya adlarını görmek istiyorum kodlarda oldukça eksiliklerim var gibi yazdığım kodlar ile combobox'a kapalı dosyaların isimlerini dahi alamadım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Dosyanız ektedir.:cool:

Ekli dosyalar

Başka bir Kapalı dosyadan Veri Alma Problemi

Örnek dosyadan anlaşılır ama kısaca bahsedeyim. Açık.xls i açtığımda dosya klasöründeki Kapalı.xls açılmadan formülle aldığım değerler görünmüyor. Ancak Kapalı.xls açılınca görüntüleniyor. Bunu Kapalı.xls açılmadan nasıl yapabilirim?

Yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılar.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar araştırdım ama hala bir şeyler bulamadım. Bu dosya klasöründeki kapalı.xls dosyasını Açık.xls ile birlikte gizli bir şekilde açtıracak bir makro kodu yok mu? yardımlarınızı bekliyorum. Umarım birileri çıkar. Çok gerekli lütfen..

Saygılar.

Son düzenleme:
şu olaya çare bulacak bir Allah kulu çıkmadı ya helal olsun diyorum. . . başka bir şey demiyorum. Sabahtan beri bekliyorum ama malesef tek bir cevap bile gelmedi. . . !!!!
Bu dakikadan sonra da eğer birisi çıkarda bu işi yaparsa hakkaten onunla irtibata geçip hakkını vermek istiyorum. Maddi veya manevi. . .

Geri