• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kapalı Dosyadan Veri alma

Workbooks("açık").Activate

Hocam bu satırda aynı hatayı verdi. Hocam şöyle birşey olabilir mi ? Ben bir iki gündür
kapalı dosyadan veri alma ile ilgili çalışıyorum. Kendimce öğrenmeye çalışıyorum.
ADO ile , SQl ile denemeler yapıyorum. Sormaya çalıştığım acaba ayarlarda bir sıkıntı olabilir mi ? Ya değilse ben bu kodları çalıştırmıştım. Bazı dosyalarda ActiveX Library 2.8 i işaretlemiştim. Gerçi bu dosyada yok . Bundan dolayı olabilir mi ?

. . .

Örnek dosyada işaretlemesi gerekir o seçenekleri veya MISSING olarak belirtmeli.
Bendeki referanslar şu şekilde.

attachment.php

Verdiği hata geçersiz bir nesneden kaynaklanıyor.
Örneğin eski kodlar ile deneyerek. Sayfa ismini tabloadan değiştirin, kodlarda değiştirmeyin. Aynı hatayı verecektir. Aranan sayfayı bulamadığı için.

. . .

Ekli dosyalar

• 1_03.jpg
    1_03.jpg
    67.7 KB · Görüntüleme: 229
Kod:
Dim DOSYA_YOLU As String
DOSYA_YOLU = ThisWorkbook.Path & "\[[COLOR="DarkOrange"]KAPALIDOSYAİSMİ[/COLOR].xls]"
Sheets("[COLOR="DarkOrange"]AÇIKDOSYASAYFASI[/COLOR]").Range("[COLOR="DarkOrange"]AÇIKDOSYAHÜCRESİ[/COLOR]").Value = Application.ExecuteExcel4Macro("'" & DOSYA_YOLU & "[COLOR="DarkOrange"]KAPALIDOSYASAYFASI[/COLOR]'!R3C7")

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
merhabalar sevgili üstadlar benimde buna benzer bir sorunum var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. aşağıdaki linkte detaylı açıklama notuna ekledim sorunumu. şimdiden herkese teşekkür ederim.

http://www.dosya.tc/server11/1ov5z1/calisma.rar.html

Geri