kapalı dosyadan veri alırken sayı ve tarih formatı hatası

sn arjuna35
Sorun icmaller dosyasında A3/A4 ve C3/C4 hücrelerin birleştirilmesinden kaynaklanıyor. Yukarıdaki mesaj ekindeki Örnek.Zip dosyasını değiştirdim.

Excel Vers. ve Dili
Office 2013
sayın omerceri

formu ekte gönderiyorum.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Ev ve İş Office 2007 Türkçe
sn arjuna35
Sorun icmaller dosyasında A3/A4 ve C3/C4 hücrelerin birleştirilmesinden kaynaklanıyor. Yukarıdaki mesaj ekindeki Örnek.Zip dosyasını değiştirdim.
Sn. Ömerceri,

Yardımınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Kodlar çalışıyor, sizin verdiğiniz koda uygun olarak istediğim eklemeleri yapabildim.

Tekrar çok teşekkür ederim.

İyi çalışmalar,

Excel Vers. ve Dili
Office 2013
sayın omerceri

veri girişi yaptığım formu göndermiştim. güncelleme yapabildik mi?

Excel Vers. ve Dili
Office 2013
dts yedek dosyasındaki formdan kaydediyorum. deneme dosyasından kapalıyken veri alıyorum fakat tarih ve sayılar gelmiyor. nedeni ne olabilir bir türlü çözemedim. yardımlarınızı rica ediyorum.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2013
26 . mesaj
dts yedek dosyasındaki formdan kaydediyorum. deneme dosyasından kapalıyken veri alıyorum fakat tarih ve sayılar gelmiyor. nedeni ne olabilir bir türlü çözemedim. yardımlarınızı rica ediyorum.

Excel Vers. ve Dili
Office 2013
26 . mesaj

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 tr
selam,
örneğinizi inceledim tarihler geliyor fakat ilgili hücrelerin biçimi genel olduğundan tarihler
41276
şeklinde sayı olarak görünüyor deneme2 dosyasında verileri çağırdıktan sonra tarih içeren sütunların veri tipini tarih yaparsanız sorununuzun kalmaması lazım

Excel Vers. ve Dili
Office 2013
sayın merakli_72

ikinci dosyaya gelen ve fotmatı yanlış gelenleri düzeltirim de asıl sorunum form üzerinden kaydedlien tarih ve sayılar ikinci dosyada gelmiyor. direk satıra yazılanlar geliyor ama yanlış formatta geliyor. o kısmı kolay:D

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 tr
form üzerinden veri girerek denemek istediğimde listview nesnesinin olmayışı ile ilgili hata verdiğinden deneyemedim,
fakat aklıma gelen form üzerinden veri girdikten sonra DTSyedek dosyasını kaydedip, ondan sonra deneme2 ile verileri çekmeyi denermisiniz

Excel Vers. ve Dili
Office 2013
kaydediyorum deniyorum ama olmuyor. userform üzerinden girilen tarih ve sayı formatı değerlerini dosyadan almıyor

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 tr
bana userform üzerinden kayıt yapabileceğim çalışan bir örnek gönderebilirmisiniz

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 tr
Tekrar merhaba,
Deneme2 ve DTSYedek aynı klasör içerisinde olsun (yada kodda ilgili yeri değiştiriniz)

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2013
size ne kadar teşekkür etsem azdır. 1 aydır buna uğraşıyordum. tam olarak hatamı anlayamamıştım. Yazan elleriniz asla ama asla dert görmesin İNŞALLAH.

Excel Vers. ve Dili
Office 2013
sayın merakli_72

Başınızı ağrıtıyorum ama. siz dts yedek formunda veri kaydederken herhangi bir değişiklik yaptınız mı? çünkü deneme2 dosyasının yolunu değiştirdiğimde (benim veri dosyama, eskiden kaydedilen) yine tarih ve sayılar gelmedi.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 tr
bu güzel dualara ancak amin denir :)
dtsyedek dosyasında bir değişiklik yapmadım sayın mturka
dosyalar karışmış olabilirmi, benim gönderdiğin deneme2 yerine kendinizinkini kullanıyor olabilirmisiniz yanlışlıkla