ZuCChiNi
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2016, TR, x32
Yaklaşık 2 yıl önce bir konuda yardım istemiştim. Sağolsun sayın @Korhan Ayhan'ın yardımı ile o konuyu halletmiştim.
Geçenlerde bu dosyayı farklı bir şekilde kullanmak istedim. Verileri ayrı bir dosyaya aldığımda sorgulama sonucunda karşıma hep #DEĞER! sonuçları çıktı. Forumda yaptığım aramada kapalı dosyalarla ilgili pek çok uygulama gördüm. Ama benim aradığm şekilde bulamadım. Tekrar yardımlarınızı rica ediyorum.
Elimde numaralandırılmış çok sayıda sandık ve koli var.
Bu sandıklarda meyve, kolilerde sebze var.
Her bir sandık ve koli birbiri ile ilişkili. 1 nolu sandık ve 1 nolu koli aynı parti.
Elimde hangi sandıkta ne olduğuna dair bir de liste var.
Sandık/Koli numarasını yazdığımda o numaralı sandık ve kolide ne olduğunu alt alta dökmem gerekiyor.
Yani 10 yazdığımda 10 nolu sandık ve 10 nolu kolidekileri görmem gerekiyor.
Yapmak isteyip da yapamadığım, sorguyu Data dosyasındaki sheetlerden yapması. Data dosyasını açarsam sorun yok ama bu dosya çok büyük olduğu için her zaman açamıyorum. Bu yüzden bu dosyayı açmadan sorgulama yapmak istiyorum
Örnek dosya ektedir.
Geçenlerde bu dosyayı farklı bir şekilde kullanmak istedim. Verileri ayrı bir dosyaya aldığımda sorgulama sonucunda karşıma hep #DEĞER! sonuçları çıktı. Forumda yaptığım aramada kapalı dosyalarla ilgili pek çok uygulama gördüm. Ama benim aradığm şekilde bulamadım. Tekrar yardımlarınızı rica ediyorum.
Elimde numaralandırılmış çok sayıda sandık ve koli var.
Bu sandıklarda meyve, kolilerde sebze var.
Her bir sandık ve koli birbiri ile ilişkili. 1 nolu sandık ve 1 nolu koli aynı parti.
Elimde hangi sandıkta ne olduğuna dair bir de liste var.
Sandık/Koli numarasını yazdığımda o numaralı sandık ve kolide ne olduğunu alt alta dökmem gerekiyor.
Yani 10 yazdığımda 10 nolu sandık ve 10 nolu kolidekileri görmem gerekiyor.
Yapmak isteyip da yapamadığım, sorguyu Data dosyasındaki sheetlerden yapması. Data dosyasını açarsam sorun yok ama bu dosya çok büyük olduğu için her zaman açamıyorum. Bu yüzden bu dosyayı açmadan sorgulama yapmak istiyorum
Örnek dosya ektedir.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: