DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Özür dilerim açıklama yapmayı unutmuşum
Bana "Sipariş" klasörü içindeki gibi excel dosyaları halinde sipariş geliyor. Bunları ben "Sipariş" klasörü içinde topluyorum. Gelen siparişleri listeleyip takip etmek için "Gelen siparişler.xls " dosyasını açıyor ve sol üst koşedeki logo üzerine tıklayarak sipariş klasörü içindekilerini listeliyorum.( Listeleme yaparken uygun yerlerdeki bilgileride bu dosya içine alıyorum). "Gelen siparişler.xls" dosyası içindeki "Q" (işlem gördü)sutununa, siparişi tamamlanan dosyanın bulunduğu satıra "X" işareti yazdığımda o satırda adı yazan xls dosya "İşlem gördü" klasörü içine taşınsın istiyorum.
"İşlem gördü" klasörü içindeki xls dosyalarıda ben "sevk düzenle.xls" dosyası ile listeliyor oradanda bazı istatistikleri yapıyorum.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.Umuyorumki yapmak istediğim şeyi anlatabilmişimdir.
sizin mesajınızdaki gibi dosyanın oluşmasını zağladım.siparişi tamamlanan dosyanın bulunduğu satıra "X" işareti yazdığımda o satırda adı yazan xls dosya "İşlem gördü" klasörü içine taşınsın istiyorum.