• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kapalı Çalışma Kitabından Veri Alma

Believing

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office Pro 2019 TR 32 Bit
Windows Pro 10 TR 64 Bit
Sayın Uzman Arkadaşlar,

Bir klasör içinde "Data" ve "Giriş Listesi" adlı excel çalışma kitapları bulunmaktadır. Data kitabı başka bir sistemden oluştulmakta olup, bu kitaptan Giriş Listesi adlı kitaba veri aktarılmak isteniyor. Giriş Listesi adlı çalışma kitabının başlık satırındaki bilgiler, Data çalışma kitabı açılmaksızın veri aktarımı yapılmalıdır. Ekteki örnek çalışmalar konuyu daha ayrıntılı olarak ifade etmekte olup, konuya ilgi gösterecek uzman arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Forumumuzda bu konuyla ilgili bir bölüm bulunmaktadır. İnceleyip istediğinize uygun olan konuları kendi dosyanıza uyarlamayı deneyiniz.

Sayın Korhan Ayhan,

Sitenizdeki bir çok örnek dosyaları inceledim. Ama Makro-VBA konusunda çok yetersizim olduğum için konuyu çözemedim. Sizin için basit olan bu konu için yardım rica edebilir miyim?

Saygılarımla.

Sayın Believing,

Sitedeki bir çok örnekten yola çıkarak ekteki dosyaları hazırladım. Aynı klasör içine atılacak olan Data dosyası açılmaksızın, giriş listesi dosyasını açınız ve Microsoft office güvenlik seviyesinin soruları ile karşılaşacaksınız. İçeriği etkinleştir dedikten sonra 2. bir soru çıkabilir, bu soruya ise Güncelle diyerek yine çalışma kitabınızı güncelleyebileceksiniz. Makro-VBA ile yapamadım zira bu konuda henüz yeterli değilim. Umarım çalışma istediğiniz gibi olmuştur.

Saygılarımla.

Ekli dosyalar

Sayın Omerullah,

Çalışmanız isteklerimizi tam anlamıyla karşılamış olup, çok değerli yardımınız için size teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Geri