Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı günler,
listemde sicil olarak çağırınca eksiğini ve puanını görüyorum. Ancak bu verilere göre kaçıncı sırada olduğunu da görmek istiyorum. Örnek çalışmayı ekliyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
İyi çalışmalar...
Sayın dellerlim,
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Sorumu iyi ifade edemedim galiba.
Sizin verdiğiniz formülü yazdığımda Rize içinde sayfada görünen satırda kaçıncı ise onu veriyor.
Benim talebim ise, tabi olup olmayacağını da bilmiyorum, Örneğin Rize kategorisi içinde eksik kategorisi olanları kendi içinde saysın. Tabi bu liste çok uzun, konum ve siciller karışık olacak.
Ayrıca aynı şekilde Rize kategorisi içinde puan kategorisine göre sıralama... Burada puanı büyükten küçüğe, eksiği ise küçükten büyüğe sıralamak istiyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.