• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Izin takip proğramı yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan henbl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Arkadaşlar merhaba.ekte ki örnek dosyam 3 sayfadan oluşmaktadır.dosyam ile kurumumda çalışan personelin izin takibini yapmak istiyodrum.sitede bununla ilgili yapılan çalışmalardan faydalandım teşekkür ederim.ancak birkaç noktada sıkıntı yaşadım.
1- "kullanılan izni arşiwe ve izin belgesine aktar" butonuna tıkladığımda o an izin bilgileri ekranda bulunan personelin izin durumunu "izin arşiw" ve "izin belgesi" sayfalarına aktarmasını istiyorum.izin belgesine aktarılacak bölümler iziN belgesi sayfasında sarı ile boyalıdır.
2- "izin belgesi yazdır" butonu ilede izin belgesinden yazdırmak istiyorum.
3-son olarakta resimdeki gibi bi giriş ekranı koymak istiyorum.

NOT: BEN BUNU EXCELDE YAPMAYA ÇALIŞTIM.ANCAK ACCESS YA DA BAŞKA BİR PROĞRAMIN DAHA KULLANIŞLI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORSANIZ YARDIMINIZ O ŞEKİLDE DE OLABİLİR.

YARDIMCI OLAN HERKESE ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Ekli dosyalar

• GİRİŞ EKRANI RESİM.JPG
    GİRİŞ EKRANI RESİM.JPG
    16.9 KB · Görüntüleme: 13
  • ÖRNEK.xlsx
    ÖRNEK.xlsx
    54.4 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
İzinler ile ilgili isteklerinizi dosyanızda bulabilirsiniz. Girişte şifre, parola v.s. benim prensipte karşı olduğum şeyler ama gerçektende şifreleme gerektirecek önem ve gizlilikteki dosyaları korumak için excelin yerleşik sayfa koruma, dosya koruma menülerini kullanmanızı öneririrm. Yok eğer dosyanıza görsellik katmak istiyorsanız, arşivimde bulunan benzer bir örneğide ilişikte gönderiyorum.
KULLANICI ADI; DENEME
ŞİFRE; 123456

Kolay Gelsin

Ekli dosyalar

yardımınız için teşekkür ederim.aktarma kısmı tamam ama izin belgesi yazdırma olmuyor.şifre olayı ise bilgisayarı sadece ben kullanmıyorum bunun için böyle birsey istedim.bu iki konuda yardımcı olabilir misiniz

yardımınız için teşekkür ederim.aktarma kısmı tamam ama izin belgesi yazdırma olmuyor.şifre olayı ise bilgisayarı sadece ben kullanmıyorum bunun için böyle birsey istedim.bu iki konuda yardımcı olabilir misiniz

İzin belgesi yazdır butonuna aşağıdaki kodu ekleyin. Şifreleme ile ilgili düşüncelerimi yukarıda yazmıştım.
Kolay Gelsin

Kod:
Sheets("IZIN BELGESI").PrintOut

Geri