• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Izin takip çizelgesi

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2013 Türkçe
ARKADAŞLAR PERSONEL İZİN ÇİZELGESİ YAPIYORUM. LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ.

1- bilgi girişi sayfasındaki personellerin her birine kullanıcı adtı ve şifresi verilerek, userform ile kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapıldıktan sonra, sadece kendisiyle ilgili işlem yapabilmeli, sadece kendisiyle ilgili bilgileri görebilmesi sağlanmalıdır. sadece bir kişiye tüm yetki verilmesi sağlanacaktır. program açıldığında kitap aılmadan önce userform açılacak şekilde yapılmalıdır.

userformadaki şifremi unuttum bölümüyle şifresi unutuln personelin şifresini yeniden alınması sağlanabilmelidir.

2- eklenen sayfalar kullanıralar alınan her yıllık izin bilgi girişi n sütununa eklenmeli, ve şu anki kalan izinler de o sütununda görülebilmelidir. bu her personel için sürekli güncellenerek gitmelidir.

3- istenildiği an istenilen kişi ile ilgili bu zamana kadar hangi tarihlerde izin almış, kaç gün yıllık izin kaç gün günlük izin kaç gün mazeret izni aldığıyla ilgili tüm detayların kişi kişi ayrı ayrı rapor alınması sağlanmalıdır.

4- izin süresinden mazeret izinleri ve günlük izinler düşülmyecek olup sadece yıllık izinler düşülecek şekilde bir düzenleme yapılmalıdır. mazeret ve günlük izin alırken " bu izin mazeret izni oludğu için yıllık izinden düşülmeyecektir" şeklinde bir mesaj çıkması sağlanacaktır.

YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

dOSYA:

http://www.dosya.tc/server4/wh2y7f/Izin_Kagidi_Ornek.rar.html

Merhaba,, çok teferruatlı bir iş bu sanırım bu. Yapmak istediklerinize bir baktım gerçekten hem uğraşılacak hemde çok uğraştıracak bir işlem. Böyle yardım bulabileceğinizi sanmıyorum. Ama dilerim Ustalar yardım eder..

Merhaba;
Sanırım (biraz) bilgi eksikliği var.
1-Dosyayı kim yada kimler kullanacak?
a) Personel sorumlusu bir kişi mi kullanacak? (O zaman kişilere has şifre , şifre değişikliği vs. ne gerek var?)
b) Dosyayı oluşturduktan sonra kişileremi dağıtacaksınız? ( O zaman datayı nasıl birleştireceksiniz. Sayı bilgisini nerden alacak. Hatalı işlem sonucu oluşan kayıtları kim nasıl düzeltecek?)
c) Dosyayı ağdan paylaşıma mı açacaksınız? (Bunda da sorun yaşarsınız. Yine hatalı veri düzeltme tam kayıt anında elk. kesintisi yada aynı isimli başka dosyanın kaydı vs...)

Açıklamanızda izin alacak kişiler dosyayı kendi kullanacak gibi gözüküyor.
Tavsiyem;
Siteden kapalı dosyaya veri yazma ve veri alma konularını (excel yada txt) araştırın.
Böylece veri tabanı mantığı ile oluşturacağınız dosyada (ve her kayıtta farklı bir klasöre tarih ve saat adıyla dosyanın ikinci bir yedeğini alarak) veri güvenliğinide sağlarsınız.
İyi çalışmalar.

dosya ağ paylaşımı yoluyla 20 kişi tarafından kullanılacak.
Personel yetkisili bir kişi tüm yetkiye sahip olacak, diğerleri sadece kendisiyle ilgili iş ve işlemleri yapabilecek.

Benim için şu an bunun sağlanması çok önemlidir.

Merhaba,, çok teferruatlı bir iş bu sanırım bu. Yapmak istediklerinize bir baktım gerçekten hem uğraşılacak hemde çok uğraştıracak bir işlem. Böyle yardım bulabileceğinizi sanmıyorum. Ama dilerim Ustalar yardım eder..

inşaALLAH yapabilen, yardım edebilen birileri çıkar

lütfen arkadaaşlar çok önemli

Geri