• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

izin programı

Excel Vers. ve Dili
türkçe
slm arkadaşlarr ben bir arkadaşta izin programı buldum ancak bu izin programın bana göre eksiklikleri var ve ben ilk defa excel kullanıyorum bir şeyler eklemek stiyorum yardım olacak varsa çok sevinirim çok çok makbue geçer email adresimi ekleyerek yada programı göderirsem bana istedğim formata sokaacak biri olursa çok sevinirim şimdideen tşkler çok kişinin işine yara yara ben çok beyendim ama o eksiklikleri giderilmeli önce . murazaltin@hotmail.com yardım edecek arkadaşlar varsa eklesin tşk ler

Excel dosyanızı foruma ekleyin.Sorularınızı ve isteklerinizi dosyada belirtin.
Ancak bu şekilde olursa yardım alabilirsiniz.

slm arkadaşlarr ben bir arkadaşta izin programı buldum ancak bu izin programın bana göre eksiklikleri var ve ben ilk defa excel kullanıyorum bir şeyler eklemek stiyorum yardım olacak varsa çok sevinirim çok çok makbue geçer email adresimi ekleyerek yada programı göderirsem bana istedğim formata sokaacak biri olursa çok sevinirim şimdideen tşkler çok kişinin işine yara yara ben çok beyendim ama o eksiklikleri giderilmeli önce . murazaltin@hotmail.com yardım edecek arkadaşlar varsa eklesin tşk ler

Merhaba;
Ekli dosya işini görürmü bir incele data bölümüne personel bilgilerini girmen gerekli resmi tatil bölümüne girdiğin tarihler izin gününden düşer yıllık izin bölümüne personelin sicil nosunu girerek pesonel bilgilerini getirir,Bir sorun pazar günlerini izin gününden düşüremedim izin tarihine denk gelen pazar günlerinide resmi tatil bölümüne girmen gerekli

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
excel dosyası nasıl ekleniyor onu öğrensem önce ekleyecemde

cevap yaz a Tıkla açın mesaj kurusunun altında ilave seçenekler bölümünde "Dosya Ekle veya kaldır" ı Tıklıyorsun açılan benceredeb Gözat ı tıklıyorsun yine açılan pencereden dosyayı seçiyorsun Upload' ı tıklıyorsun Dosya Gönderiliyor

Galiba ekledim tşkler şimdi inceledikten sonra eklemek istediklerimi yacacam

Son düzenleme:
HOCAM BU PROGRAMA 200 KİŞİDEN FAZLASINI EKLEDİĞİMDE GÖSTERMİYOR 200 DEN FAZLASINI BİRDE İZİN FORMU KISMINA MANUEL OLARAK 2011 İZNİ 2012 İZNİ DİYE KOMUT GİRDİM BU YILLARA AİT İZİNLERİDE AYRI AYRI BİR SÜTUNA GİRİP VE OTOMATİK OLARAK İZİN FORMUNA İŞLENMESİNİ İSTİYORUM İZN ALAN PERSONOL İMZA PANELİ KISMINADA ŞÖĞLE NOT DÜŞMEK İSTİYORUM a) iznim esnasında nöbetim yoktur
b) iznim sırasında ...... tarihli nöbetimi ........... kişi tutacaktır
c) iznim sırasında uhdemdeki hörevime ........ kişi vekalet edecektir ibarelerini eklemek istiyorum vede personel sayısı 200 değilde çok daha fazla olmasını istiyorum şimdiden çok teşekkür ediyorum emeğinize sağlıkkk bende bu exceli ileri düzeyde öğrenmek istiyorum nasıl ve kimlerden öğrenebilirim saygılarımla

Geri