• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Izin kartında yılları ayrı işleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yazdıklarını anlamakta güçlük çekiyorum sana göndermiş olduğum dosyada form sayfasında C20 hücresinde 2008 yılı izinin kalanını gösteriyor C21 hücresinde 2009 yılı izinin kalanını gösteriyor data sayfasında P sütununda öncelikle 2008 yılı izini varsa onu gösteriyor 2008 yılı izin yoksa 2009 yılı izinini gösteriyor 2009 yılı izinide yoksa boş gösteriyor

izin sayfasında en son kayıt ta o kişiye ait C sütununda kalan izini H sütununda toplam kullanılan izini gösteriyor bunun dışında

form sayfasında
G12 hücresinde 2008 yılı izini
G13 hücresinde 2009 yılı izini
G14 hücresinde toplam izini
G15 hücresinde kullanılan izin
G16 hücresinde kalan izinler görüküyor

burada yapılacak başka bir şey yok ki söylediklerinin hepsini yapıyor

beni size ekran görüntüsünü gönderdiğim 32. mesajda resimde kaydırıcı düğmeler vardı sende bunlar yokmu açtığın dosyanın form sayfasının ekran görüntüsünü gönder bir bakalım nerde eksiklik var

bu mesajım ve bir kaç önceki mesajlarımda belirttim hocam ama dikkatinizi çekmedi galiba

hocam ok çok güzel oldu izin kartını da işletebilirsek çok mükemmel bir çalışma olacak ellirinize sağlık hocam """"""""çok teşekür ederim"""""""""""

modül sayfasında komle errör veriyor hocam sizin yeni gönderdiğin çalışma da 2003 office denedim ama

galiba sizde şöyle bir sorun var

Kod sayfasındaki Tools / References'lara bakın "Missing" ile başlayan referansın kutusunu silip, kaydetin. Dosyayı tekrar açın bakalım.

oldu hocam hepsi oldu çookk teşekür ederim size allah sizden razı olsun hem kart işleme hem de macro çalışdı tarifinize göre yaptım

size "çokkkk teşekür ederim" benimle ilgilendiğiniz için zor da olsa da benim sorunumu çözdüğünüz için

dosyanın son halini gönderiyorum bunda takvim nesneside var

Kod sayfasındaki Tools / References'lara bakın "Missing" ile başlayan referansın kutusunu silip, kaydetin. Dosyayı tekrar açın bakalım.

Ekli dosyalar

hocam teşekür ederim ben bu çalışmayı kendimde orjinal çalışmaya uygulayacam

yinede açtım ama takvim nesnesi ni ekleyemiyorum

Hocam tekrar merhaba benim bir ufak isteğim var oda şu

form sayfasındaki "g20" hücresi 0 ise b20 HÜCRESİNİ gizleyebilirmiyiz mümkünse

Son düzenleme:
iyi çalışmalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri