• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Izin kartında yılları ayrı işleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Meraba
ekde eklediğim çalışmadaki izin sayfasında d2 hücresi h2 0 olduğunda 2009 yazsın

ve

h2 de ise 2008 yılını ayrı düşsün 2009 yılı izni ayrı kalan izni düşsün

Ekli dosyalar

aynı benzer sorularını bir kaç başlık altında sormuşsun öncelikle bir açıklamada bulunuyum

"x" kişinin 2008 yılı izini 20 olsun 2009 yılı izini 30 gün olsun bu kişi 10 gün izin kullansın öncelikle 2008 yılından düşülmesi gerekiyor sizin söylediğinize göre "x" arkadaşa 15 gün daha izin kullandıralım bu izinin 10 günü 2008 den 5 günü 2009 dan olması gerekiyor sizin söylediğinize göre

burada yapılan açıklamaya göre izin sayfasına formdan aktarılan izin günlerini
1. defasında 10 gün aktarması,
2 defasında 15 gün gerine 10 gün aktarması çünkü 2008 yılında kalan izini 10 olduğu için
3. defasında 5 gün aktarmalı ki veriler doğru gitsin

şimdi

1. defasında 10 gün,
2. defasında 15 gün veri karta işleniyor bu işlenen kartı yukarıdaki gibi ayırmak gerekiyor bunu sağlıyamadığın zaman istediğin yıllara aktarılan verilerde düzenli olmuyor burada bütün sorun karta işlenmesinde

buraya kadar işlemleri ve sorunları anlattım

bütün gönderdiğiniz dosyalarınızda vb şifre var size yardım edecek kişiler nasıl yardım edecek hemde sorunlarınızı makro ile çözülmesini istiyorsun

ben çözüm için baya düşündüm ama aklıma gelen başka bir yöntemle halletmeye çalıştım

ekli dosyayı inceleyiniz.

dosya aşağıdaki mesajda

dosyayı güncelledim karta işle düğmesi durumları tesbit ediyor

izin kartı

dosyayı güncelledim karta işle düğmesi durumları tesbit ediyor

hocam benim için yapmış olduğunuz çalışmalar için size teşekür ederim.

ben bu çalışmanın macrosunu çalıştıramadım ama anladım

benim isteğim :

basıc şifresi:18030

2 mesajdaki anlatımınıza ve yorumunuza göre: 1 mesajdaki çalışmaya uygularsak macro ile benim için çok ii olacak bana çok güzel bir iyilik yapmış olacaksınız hocam sizden ricam

cevap

birkaç başlık altında sormamın nedeni farklı anlatım ve yardımcı olan hocalarımın konuyu anlayamamalarından kaynaklandığın dan farklı anlatımla temiz bir konu açmaya çalışmamdandır sonuçlanmayan kaonuları kapatıyorum ve kapattım

şifre için özür dilerim önceki mesajımda belirttim.

karta işle düğmesi çalışmıyormu eğer çalışmıyorsa yada hata veriyorsa dosyanın açılımı boş bir excel sayfası aç sayfanın içindeki menülerden gönderdiğim dosyayı 2000 formatında aç düzelmesi lazım

"gönderdiğim dosyayı 2000 formatında aç düzelmesi lazım"
anlayamadım hocam bunu yani ne demek istediğinizi anlayamadım

uyumluluk modundan bahsediyonuz galiba anladığım kadarı exel diliniz 2000

hocam sizden ricam yukarda belirtmiş olduğunuz anlatımı 1 mesajdaki çalışmayı macro ile yapılabilirse ii olur benim için

"savolun" benim için emek vermişsiniz yeniden çalışma hazırlamışsınız ama

dosyayı 2003 formatında gönderiyorum

evdeki bilgisayarda 2000 sürümü var
işyerinde 2003 sürümü var

Macroda hata veriyor hocam benden de kaynaklanabilir

hocam benim 1 mesajdaki çalışma sayfasına izin kartında değişiklik yapmadan macro ile yapma şansımız varmıdır varsa o yapılırsa ii olur

kart standart bizde onun için

her iki dosyada aynı ancak farklılık data sayfasındaki fazla sütunlar başka bir farklılık yok

pekala senin önceden gönderdiğin dosyadan yaptım zaten şimdiki dosyanla arasındaki farkı söyleyebilirmisin

Izin sayfası c ve h sütunları farklı

data sayfasıda sade olma şansı varsa ii olur ama öncelik li olarak izin sayfasındaki formad benimkine uyarlanabilirse allah razı olsun derim size

Bu sizin çalışmayı buton u çalıştıramadım bi türlü hocam break durmunda basıc sürekli makinayı aç kapa yapacam bi

söylediğiniz iki dosyanı arasındaki C ve H sütünları ile işgili c sütununda sizinkinde yıllık izin süresini tamamı yazmakta benim gönderdiğimde yıllık izin sürelerinini kullanılan kısımdan sonraki kalan kısmı yer almakta H sütünda sizinki kalan izin süreleri yer almakta benim düzenlediğimde toplam kullanılan izin süreleri yer almakta aslında fark yanlızca toplam kullanılan izin süresinde h sütununda buda bilgi amaçlı dır.

anlamadım hocam "söylediğiniz iki dosyanı arasındaki C ve"

macro hatası veriyor hocam sizin deneme sayfası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri