• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İstenilen veriyi diğer sayfada boş olan yere nasıl yazdırabilirim.

Excel Vers. ve Dili
2010 TÜRKÇE
Kasa defteri tutmaya çalışıyorum. günlük kasa sayfasında eksiğim gün sonu belirtilince karşısındaki toplamı. Genel kasa sayfasına o günün tarihi ile gün sonu olarak yazmasını istiyorum. Genel kasaya manüel giriş yaptığım için yazdırılacak hücreleri ayarlayamıyorum. Örnek ektedir . Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim. verdiğiniz çözümle yeni bir şeyler öğrenmekle birlikte yaptığınız kodlama ile çalışmaktayım. gayet başarılı. teşekkür gecikmesi için kusuruma bakmayın lütfen.
benim sizden bir istirhamım olsa mümkünmüdür. bir sayfada tutttuğum verile içerisinde ödeme girişinde çek yazdığım zaman çekle ilgili detaylar bir sayfada ayrıca toplansın. bu girişler tek sayfadan değil bir çok sayfadan gerçekleşecek. bunun nasıl yapıldığını bilmediğim gibi özellikle öğrenmek istediğim şey her sayfada farklı zamanlarda yapılan girişleri belirtilen ayrımlara göre örnek : x firmasından alınan ödeme nakit, y firmasından alınan ödeme nakit. burdaki farklı sayfalara ait nakitler başka bir sayfada örnek alınan ödemeler listesine otomatik gelse burdaki bilginin sıradaki boş satıra yazılmasını sağlayan komut nedir. konu çok dağıldı ben size örnek bir sayfada anlatmaya çalışayım.

Ekli dosyalar

Dosyanız eklidir.
Firma sayfalarında şeklen bazı değişiklikler yapılmış, veri doğrulama ile ödeme bölümlerinde kontroller sağlanmıştır.
Uygulanan Macro ile sayfalardan "Alınan Ödemeler" sayfasına veriler aktarılmaktadır.
Umarım, işinizi görür.

Ekli dosyalar

Tekrar çok teşekkür ederim. Anladım ki makrosuz yapmam mümkün olmayacak çok sağolun saygılar.

Geri