• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İstenilen verilerin otomatik getirilmesi

suleyman057

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, Türkçe
Arkadaşlar örneğini ekte sunmuş olduğum dosya konusunda yardımlarınızı rica ediyorum. İsteğim, veri alanında bulunan 4 farklı ana başlıktan birini seçtiğimde bana iki seçmiş olduğum başlığın kodu ve ilgili dönemin tutarını getirmesini istiyorum.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Sayın Yiğit,

Tüm samimiyetimle söylüyorum ki sizin cevabınızdan sonra açmış olduğum konuya cevap ve şuanda göndermiş olduğum excelli yüklemeye çalıştım fakat her seferinde hata verdi bende mecburiyetten yeniden bir konu açtım hem burada boşyere konu açmak istemezdim hemde size saygısızlık yapmak istemezdim. Şunuda belirtmeden geçmek istemiyorum özel mesajda yazdım fakat bir türlü size yazdığım mesajı ilet dememe rağmen hep hata attım. Lütfen kusura bakmayın ilgi ve alakanızdan dolayı sonsuz minnettarım.

Saygılarımla,

İyi akşamlar

Sayın Yiğit,

vermiş olduğunuz link sabahtan bana vermiş olduğunuz cevaba ilişkin sizin göndermiş olduğunuz excell örneğine göre yapmaya çalıştım fakat bir türlü doğru sonuçları alamadım. Rica etsem yeni göndermiş olduğum tablo üzerinde yardım edebilirmisiniz.

syg.

MErhaba,

Dosyanız biraz karışık geldi deneyiniz.
Kod:
=+TOPLA.ÇARPIM((VERİ!$BR$6:$BV$6=$XDZ$4)*(VERİ!$C$7:$C$26=$C8)*(VERİ!$BR$7:$BV$26))

dosyanızı inceleyemiyorum çünkü standart üyeyim. ancak yanlış anlamadıysam bu sorun ki şekilde aşılır ek teki dosyayı inceliyiz dosyada her ikisi de örneklenmiştir görev sayfasında H sütunu boyunca form ve vb çalışır ve sağ solunda bulunan hücreler formül vasıtası ile h sütununa ait veri eşlemesi ile dolar. yine aynı sayfanın d sütununa yazdığınız veriye karşılık gelen veriler formül sayesinde kaynak sayfamız olan personel sayfasından alınım getirilir. bunu uygulaya bilirsiniz sanırım...

http://s3.dosya.tc/server16/ynPawV/deneme.xls.html

linkten indiriniz geri dönüş yaparsanız sevinirim.....

Geri