• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

istenilen sekmeler için hızlı erişim

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
çalışma kitabında sekmeleri gizledim. sadece istediğim sekmelere hızlı erişilebilecek bir menü yada buton gibi birşey nasıl yapılır. Kulanıcının ekrandaki tüm ayarlarını kapattım. köprü kurarak sayfalara erişim imkanı veriyorum. Ama onlarda çok fazla yer kaplıyor. Açılan pencere gibi yada liste kutusu gibi birşey olabilir.

Merhaba , isteğinizi karşılar mı bilemiyorum ama , aşağıdakı linkte buna benzer bir konu işlenmişti ve alternatifler mevcut , bir göz atın isterseniz.

Burda sadece şifre ile ilgili konu var. Bana sekmelere hızlı erieşebilecek bir yömtem lazım. Mesela açılan kutuya sayfa adlarını yansıtabilirmiyim. Ama sadece istedipim sayfalar.

Sekmeleri gizlemek ve göstermek için küçük bir çalışma yaptım. Belki işinize yarayabilir. Listeden sayfayı seçip gizle/göster butonuna basmanız yeterli olacaktır.

Ekli dosyalar

213766

Makroları hızlı erişim çubuğuna gömdüm. Bu sayede tüm sayfalardan erişim imkanı sağlanmış oldu. Bu yöntemi kullanabilmek için hızlı erişim çubuğunun görünür olması şart tabi. Umarım işinize yarar.

Ekli dosyalar

Yarın bakıcam ama menüler tamamen gizli. Zor gibi, yinede uğraşınız için teşekkürler

Geri