• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İsteğe bağlı yedekleme

Halit hocam göndermiş olduğunu linki inceledim yedek alıyor fakat herdefasında bu kodu sarıya boyuyarak hata veriyor

For Each Dosya In CreateObject("Scripting.FileSystemObject").GetFolder(Klasor).Files

onun dışında tam istediğim gibi bunu da yardımınızla çöze bilirsem yedeklemede sorunum kalmıyor şimdiden teşekkürler

http://www.excel.web.tr/f48/stenilen...et-t91795.html

Bunun için örnek bir dosya ekleyin ve tam olarak ne yapmak istiyorsanız geniş bir açıklama yapın veya farklı bir konu başlığı altında sorunuzu yöneltin.

Bunun için örnek bir dosya ekleyin ve tam olarak ne yapmak istiyorsanız geniş bir açıklama yapın veya farklı bir konu başlığı altında sorunuzu yöneltin.

basit bir dosya yükledim ama VBA bölümünde userform ma bakarsanız. dosya yolunda hata olduğunu söylüyor

Ekli dosyalar

basit bir dosya yükledim ama VBA bölümünde userform ma bakarsanız. dosya yolunda hata olduğunu söylüyor

Kod c sürücüsünün içinde (yedek) klasörü olmadığından hata alıyorsunuz bu klasörü c sürücüsünün içine koyduğunuz vakit bu hatayı almıyacaksınız diğer taraftan bu klasörü makro ile oluşturabilirsiniz.

Kod:
Klasor = "C:\yedek"

yukarıdaki bölümden sonra aşağıdaki bölümü ekleyin kodu yeniden çalıştırın

Kod:
On Error Resume Next
If Dir(Klasor) = "" Then MkDir Klasor

Kod c sürücüsünün içinde (yedek) klasörü olmadığından hata alıyorsunuz bu klasörü c sürücüsünün içine koyduğunuz vakit bu hatayı almıyacaksınız diğer taraftan bu klasörü makro ile oluşturabilirsiniz.

Kod:

yukarıdaki bölümden sonra aşağıdaki bölümü ekleyin kodu yeniden çalıştırın

Kod:
On Error Resume Next
If Dir(Klasor) = "" Then MkDir Klasor

Halit bey ilginiz için çok teşekkürler şimdi çalışıyor.
peki Halit bey bunu klasörü bosyanın bulunduğu yere açıp kaydetme olanağımız varmıdır?

Yukarıdaki bölümün yerine aşağıdaki bölümü ekleyip deneyin.

Klasor = ThisWorkbook.Path & "\yedek"

25. mesajdaki açıklamayı yeniden düzelttim

Geri