• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İstediğim satırları süz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ADER_34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010
Selam herkese hayırlı geceler,bi konuda takıldım ekteki dosyamda makroma kod eklemek istiyorum dosyamda makro ile istediğim sütunları aktarıyorum fakat aktarma yaparken sadece istediğim satırları süzmek istiyorum süzmek istediğim satırlar "BOOKED" sayfasında "CJ" sütununda "WEB_EXCENCE" yazan satırları DEĞİŞİM YAPILAN CİHAZLAR sayfasında enson dolu satırlar altına aktarmak istiyorum kodlarıma hangi kodları ilave etmem gerek yardımcı olurmusunu? kolay gelsin teşekkürler..
http://s9.dosya.tc/server2/2fep1u/DEGISIM.rar.html

Deneyiniz.
Kod:
Sub dene()
sutun = "L BC A AE D AW AY AU CI CJ"
sutun = Split(sutun, " ")
say = UBound(sutun)
For k = 2 To Sheets("BOOKED").Cells(Rows.Count, "A").End(3).Row
If Sheets("BOOKED").Cells(k, "CJ") = "WEB_EXCENCE" Then
son = Sheets("DEĞİŞİM YAPILAN CİHAZLAR").Range("A" & Rows.Count).End(3).Row + 1
 For i = 0 To say
 a = a + 1
Sheets("BOOKED").Cells(k, sutun(i)).Copy
Sheets("DEĞİŞİM YAPILAN CİHAZLAR").Cells(son, a).PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks _
        :=False, Transpose:=False
[COLOR="Red"]Sheets("DEĞİŞİM YAPILAN CİHAZLAR").Range("A" & son) = _
Format(Mid(Sheets("DEĞİŞİM YAPILAN CİHAZLAR").Range("A" & son).Text, 1, 10), "yyyy-mm-dd")[/COLOR]

Next
End If
a = 0
Next
End Sub

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim sayın vardar07,tam istediğim gibi olmuş ilave olarak "değişim yapılan sayfasına" aktarım yaptıktan sonra "A" sütununda saat ayrıntısını silmek mümkün mü kolay gelsin.

Yukardaki mesajı kontrol edip kırmızılı yeri ekleyin. A sütununun tamamını biçimlendirme seçeneğinden Genel yapıp makroyu çalıştırın.

Sayın vardar07 çok teşekkür ederim kodlar sorunsuz çalışıyor elinize sağlık..

Geri