• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Istatistik

mhaluksen

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010- Türkçe
Bu istatistikteki formülleri yine buradaki arkadaşlar yapmıştı.Sizden ricam
KARŞ.TABLO sayfasındaki bilgiler KARŞ.TAB. GİRİŞ. sayfasından almakta. açıklama eklediğim satıra KARŞ.TAB. GİRİŞ.sayfasından diğer satırlardan kalanları nasıl bir formülle buraya toplatabilirim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
yardım edecek bir Allahın kulu yok mu ya?

dosyayı bir siteye yükleyip daha açık yazabilir misiniz ?

başka site derken nereye yükleyebilirim? kusura bakma acemiyim de

merhaba
bu dosyanız ile ilgili esasında ne yapmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum muhasebatın sitesinde mizan cetveli var sadece 125 kalem tel bilgisi cetveli yok bunu mu düzenlemek istiyorsunuz.

evet ben muhasebede veznedarım ,ama gelir servisi için 125 kalem bilgilerini ben düzenliyorum,bire bir uyuşan kalemleri kendisi otamatik ayrıntılı mizandan alıyor yerlerine atıyor, fakat diğerlerini kalanları da toplayıp diğer vergi gelirlerine atması için

Bende bir örnek var 125 kalem tel bilgisi buradaki çarşaf sayfasında D.E.G.H.J.K.M.N.P sutünlarını doldur. (aktar ve dosya oluştur) düğmesini tıkla kalem tel bilgisi cetveli hazır.

Not kalem tel sayfasındaki kurum bilgilerini siz dolduracaksınız.

Ekli dosyalar

teşekkür ederim, peki 600 hesapta muhasebenin geliri 3-1-1-12 aile cüz.sat.bed. 3-6-1-1 lojman kira bed. gibi 125 kalemde olamyanları diğer çeşitli vergi gelirleri 5-1-9-99 da toplamayacağız mı? diğer hesaplarda olup da 125 kalemde olmayanları ne yapacağız, 125 kaleme dahil edilmeyecek mi?

teşekkür ederim, peki 600 hesapta muhasebenin geliri 3-1-1-12 aile cüz.sat.bed. 3-6-1-1 lojman kira bed. gibi 125 kalemde olamyanları diğer çeşitli vergi gelirleri 5-1-9-99 da toplamayacağız mı? diğer hesaplarda olup da 125 kalemde olmayanları ne yapacağız, 125 kaleme dahil edilmeyecek mi?

Bu örnek dosyayı ankara vergi dairesi başkanlığı bünyesindeki mal müdürlüklerine böyle gönderiyor mal müdürlükleri var olan kodlara ait bilgileri dolduruyorlar bunun dışında sizin söyledikleriniz envalteller bu işlemlere dahil edilmiyor.

Geri