• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

isme göre veri getirme

Alıntı:
" hocam dün yemek gramajlarıyla ilgili bi çalışma yapmıştın. ilk baştan çok tşk ederim. gramaj aramada 1 porsiyon için yazıyo ama ben atıyorum 50 kişilik olsun istiyorum. yanına formül olarak yazdım. senin yazdığın formül çarpı şu hücre dedim. ama olmadı. yemeği değiştirdiğimde formül tanımsız oluyo ve #DEĞER çıkıyo. bu konuda yardımcı olursam çok sevinirim. "

Merhaba Syn. dytcem;
özel mesajla isteğinizi burdada belirtirseniz tabloyu inceleyenlerin değişiklik nedeni hakkında bilgi edinmesinide sağlamış olursunuz.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Alıntı:
" hocam dün yemek gramajlarıyla ilgili bi çalışma yapmıştın. ilk baştan çok tşk ederim. gramaj aramada 1 porsiyon için yazıyo ama ben atıyorum 50 kişilik olsun istiyorum. yanına formül olarak yazdım. senin yazdığın formül çarpı şu hücre dedim. ama olmadı. yemeği değiştirdiğimde formül tanımsız oluyo ve #DEĞER çıkıyo. bu konuda yardımcı olursam çok sevinirim. "

Merhaba Syn. dytcem;
özel mesajla isteğinizi burdada belirtirseniz tabloyu inceleyenlerin değişiklik nedeni hakkında bilgi edinmesinide sağlamış olursunuz.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

çok tşk ederim süper olmuş. ellerine sağlık...

slm

muygun hocam özele msj atmıştım. yardımcı olduğun konuda bi sorunla karşılaştım. belgeyi yollamak istedim ama 3 mb hafıza olduğu için yollayamıyorum. yardımcı olursan sevinirim.

Geri