Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Excelde yapmaya çalıştığım bir sistem var. Dosyadaki ekte isme göre değerler yazdım bunları ise sayfa 2ye kim ne yaptıysa işlenmesini istiyorum acaba yapabilirmiyimiz?
şimdi sayfa 1 de liste var karışık olarak burada yapılan ödevler var ve bekleyen fizik var sadece.
istedeğim şu burada karışık listeyi Sayfa 2ye listelesin ve hepsinin toplamını yazsın yani öğrenciler kaç tane ödev yapmış.
ama bekleyen fizik listede toplama yazılmasın. ekran görüntüleri ektedir. çok teşekkür ederim
Özet tablo ile yapabilirsiniz. Ekli dosyayı inceleyiniz. Dosyada sayfa1'de dinamik ad tanımlaması var, tablo sağa ve aşağı doğru genişledikçe kendini günceller. Özet sayfasında da her açılışta güncellenen özet tablo var. Sayfa -1'e yeni ders eklerseniz özet sayfasındaki tabloya da diğer dersler gibi ekleme yapmanız gerekir:
Ekleme: İlk eklediğim dosyada satır toplamlarında hata olduğu için dosyayı değiştirdim ve dilimleyici ekledim. Ancak bir sorun var ki çözemedim: Özet tablo nedense satır toplamlarını göstermiyor.
Amacım aslında böyle yapmak değildi çok teşekkür ederim yine de. Amacım Insanların excele yönelmesi peki benim dediğim şekilde yapma ihtimalimiz hiç yok mu?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.