• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

işlem yapılan zamanın Tarihini otomatik getirtme!

Öncelikle arama yapmama rağmen aradığımı tam olarak bulamadığımdan uzmanlardan yardım alabilme adına bu konuyu açtım.

Benim sıkıntım şu.
B hücrelerinde rakam olan bir sutunum var.F sutununda ise kayıt tarihi adlı bölüm var.

Ben B hücresine farklı zamanlarda kayıt eklediğimde f sutununda yer alan satırına o günün tarihini vermesini istiyorum.
Ve aşağı dogru kayıt işlemlerini yaptıkçada f sutununda kayıtın yapıldığı tarihleri görebilmek istiyorum.Belki çok basit birşeydir ama beni aştı çıkamadım işin içinden.
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,
İlgili çalışma sayfasının kod bölümüne ekleyerek deneyiniz.
Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Not Intersect(Target, [B1:B65536]) Is Nothing Then Cells(Target.Row, "F") = Format(Now, "dd.mm.yyyy")
End Sub

Mahir Üstadım ilginize ve alakanıza çok teşekkür ederim.Gayet güzel oldu ve çalışıyor...Saolun...

Merhaba;
Excel de çok fazla bir bilgim yok.
Yukarıda belirttiğiniz formül bir türlü uygulayamıyorum, kod nereye yazılacak onu bilmiyorum.
Benim yapmak istediğim; E4 hücresine herhangi bir değer girildiğinde, A1 hücresine o anki tarih yazılsın ve sabit kalsın. =EĞER(E4<>"";ŞİMDİ();"") yada =EĞER(E4<>"";BUGÜN();"") formülleri kullandığım zaman çıkan değer her dakika değişiyor. Yardımcı olabilir misiniz acaba.

Yukarıdaki kodları, excel sayfanız açık iken alt+f11 tuşlayarak kod sayfasını açınız,

sol tarafta Sayfa1 iki kere tıklayıp kod penceresini açınız ve yukarıdaki kodları oraya yapıştırın.

Geri