• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

işlem yapılan son tarihi alma...

Excel Vers. ve Dili
excel 2010
Arkadaşlar öncelikle hepinize saygılar...
Forumda yeniyim bu yüzden cehaletimi şimdiden bağışlamanız temennisiyle bir sorum olacak:
Arkadaşlar şöyle bir sorunum var iş yerinde aldığım para miktarını ve tarihini kayıt ediyorum ve bunu örneğin A sutununda tarih B sutununda miktar olacak şekilde her yeni girişi alt alta 1-2-3... şeklinde giriyorum.
Benim yapmak istediğim para girişi yapılan son tarihi bir başka şayfada otamatik olarak alabilmek.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar öncelikle hepinize saygılar...
Forumda yeniyim bu yüzden cehaletimi şimdiden bağışlamanız temennisiyle bir sorum olacak:
Arkadaşlar şöyle bir sorunum var iş yerinde aldığım para miktarını ve tarihini kayıt ediyorum ve bunu örneğin A sutununda tarih B sutununda miktar olacak şekilde her yeni girişi alt alta 1-2-3... şeklinde giriyorum.
Benim yapmak istediğim para girişi yapılan son tarihi bir başka şayfada otamatik olarak alabilmek.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Forumumuza hoşgeldiniz.
Dosyanızda Sayfa1 de veri girişlerinizin olduğunu varsayarsak;
Ve Sayfa 2 de A1 Hücresinde giriş son tarihi bulmak istiyorsanız,
Sayfa 2 de A1 hücresine
İngilizce Excel için:
Kod:
=MAX(Sayfa1!A:A)
Türkçe Excel için:
Kod:
=MAK(Sayfa1!A:A)
formülünü uygulayınız.
Not:Sayfa1 de tarihleri sırayla girdiğiniz varsayılmıştır.

Forumumuza hoşgeldiniz.
Dosyanızda Sayfa1 de veri girişlerinizin olduğunu varsayarsak;
Ve Sayfa 2 de A1 Hücresinde giriş son tarihi bulmak istiyorsanız,
Sayfa 2 de A1 hücresine
İngilizce Excel için:
Kod:
=MAX(Sayfa1!A:A)
Türkçe Excel için:
Kod:
=MAK(Sayfa1!A:A)
formülünü uygulayınız.
Not:Sayfa1 de tarihleri sırayla girdiğiniz varsayılmıştır.

Çok teşekkür ederim...
İzninizle bir sorum daha olacak...
Örneğin ana sayfada çok fazla kalabalık olsun istemiyorum sadace bir açılır liste olsa ve burdan seçtiğim sayfanın açılması mümkün mü?
şimdiden teşekkürler.

Hocam her iki durumu da verdiğin yanıtlara göre yapmaya çalıştım ancak maalesef ya formüller uymadı yada büyük ihtimalle ben kıvıramadım.Dosyayı aşağıya ekliyorum bir bakarsanız

Ekli dosyalar

Geri