• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İşe Giriş/Periyodik Muayene Formu

Excel Vers. ve Dili
MS Office 2010 Türkçe
Merhabalar, daha önceden sizlerden katılım belgeleri konusunda yardım almıştım, hala verimli bir şekilde kullanıyorum.

Aynı yardımı şimdi periyodik muayene formu için istiyorum.

Personel bilgilerini sistemden excel tablosu şeklinde çekebiliyorum, çektiğim belgeyi ekteki "veri giriş" kısmındaki gibi düzenleyerek, bütün personeller için bilgileri dolu bir şekilde periyodik muayene formu çıkarmak istiyorum.

Bu konuda yardımlarını bekliyorum.

teşekkürler

Link: http://s3.dosya.tc/server31/1FRRK5/PoligardPeriyodikMuayeneFormu.xls.html

selamun aleykum,
başka bir siteye yükleyebilirmisiniz? antivirüs uyarı veriyor da.

Merhabalar, daha önceden sizlerden katılım belgeleri konusunda yardım almıştım, hala verimli bir şekilde kullanıyorum.

Aynı yardımı şimdi periyodik muayene formu için istiyorum.

Personel bilgilerini sistemden excel tablosu şeklinde çekebiliyorum, çektiğim belgeyi ekteki "veri giriş" kısmındaki gibi düzenleyerek, bütün personeller için bilgileri dolu bir şekilde periyodik muayene formu çıkarmak istiyorum.

Merhaba
Ek dosyayı inceleyin; istediğiniz böylemi yoksa yazdırılacakmı?.

http://www.upturkey.com/download.php?file=120PoligardPeriyodikMuayeneFormu.zip

Hocam çok teşekkür ederim tam olarak istediğim bu ancak ben bilgi giriş kısmını eksik yapmışım.

Kan grubu sütuna kadar aynı sıralamada kalacak ancak kan grubundan sonra Cinsiyeti, Eğitim Durumu, Medeni Durum, Çocuk Sayısı, Yaptığı İş, Çalıştığı Bölüm şeklinde sütunlar ekleyebilir miyiz?

Birde istediğimiz zaman hepsi için sadece ilk sayfayı yazdırma imkanımız var mı?

Mesela çok sayıda çıktı almamız gerektiğinde diğer 2 sayfayı fotokopiyle çoğaltıp sadece ön sayfayı çıktı alabilsek çok güzel olur.

Hocam çok teşekkür ederim tam olarak istediğim bu ancak ben bilgi giriş kısmını eksik yapmışım.

Kan grubu sütuna kadar aynı sıralamada kalacak ancak kan grubundan sonra Cinsiyeti, Eğitim Durumu, Medeni Durum, Çocuk Sayısı, Yaptığı İş, Çalıştığı Bölüm şeklinde sütunlar ekleyebilir miyiz?

Birde istediğimiz zaman hepsi için sadece ilk sayfayı yazdırma imkanımız var mı?

Mesela çok sayıda çıktı almamız gerektiğinde diğer 2 sayfayı fotokopiyle çoğaltıp sadece ön sayfayı çıktı alabilsek çok güzel olur.

Dosyanızda ilk sayfadan ikinci sayfaya aktarılacak sütunları istediğiniz şekle göre düzenleyip dosyanızı tekrar gönderirmisiniz?

Formu ararken denk geldim foruma. ancak sitede dosya silinmiş gözüküyor. Tekrar yükleyebilme ihtimaliniz olursa bir bakıp istediğim özelliklerde ise kullanmayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler

Formu ararken denk geldim foruma. ancak sitede dosya silinmiş gözüküyor. Tekrar yükleyebilme ihtimaliniz olursa bir bakıp istediğim özelliklerde ise kullanmayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler

Merhabalar,
Excelde tutulan kayıtlardan, çok sayıda kişi için, aynı formatı veya şablonu kullanarak çıktı alınması ile ilgili şu yazıyı faydalı bulacağınıza inanıyorum:

https://exceluygulamalari.wordpress.com/2016/03/08/mailings-sablon-ile-coklu-dosya-olusturma/

Umarım faydalı olur.
Saygılarımla.

Dosyaların linklerini yenilemeniz mümkün mü?

Geri