• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İş Takip

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Arkadaşlar ek teki dosya içerisinde yapmak istediklerim hakkında yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Ekli dosyalar

Merhaba,

İstediklerinizin bir kısmı ekteki dosyada. Belirtmediğiniz için önce arşiv sayfasındaki verileri temizliyor daha sonra "Tamamlandı" olarak işaretlenmiş verileri sayfaya yazıyor.

C3'e textbox yerleştirmekten bahsetmişsiniz ve yazdığınız rakamı C sütununda filtrelemek istemişsiniz. C sütununa baktığımda orada yalnızca "Tamamlandı" yazıyor. Yani herhangi bir rakam mevcut ve dahi o sütuna rakam girişi mümkün görünmüyor. D3 için de tam tersi durum sözkonusu. Sanırım yanlış yazdınız?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Özür dilerim yanlış yazmışım.

1. İş için tamamlandı yazdığımda tamamlanma tarihini ( Bugün) otomatik yazması mümkünmü dür?
2Arşivlemek için command butona bastığımızda eski verileri silmemesi diğer verilerin altına yazması mümkün müdür?

2. Arşivleme butonuna bastığımızda arşivleme yaparken aynı zamanda arşive attığı tamamlanan işleri ana sayfa planlanan işler sayfasından silmesi mümkün müdür?

Özür dilerim yanlış yazmışım.

1. İş için tamamlandı yazdığımda tamamlanma tarihini ( Bugün) otomatik yazması mümkünmü dür?
2Arşivlemek için command butona bastığımızda eski verileri silmemesi diğer verilerin altına yazması mümkün müdür?

2. Arşivleme butonuna bastığımızda arşivleme yaparken aynı zamanda arşive attığı tamamlanan işleri ana sayfa planlanan işler sayfasından silmesi mümkün müdür?

2 No'lu mesajdaki dosyayı güncelledim ancak saat çok geç olduğundan filtre konusu ile ilgilenemiyorum. Kontrol eder misiniz?

2 No'lu mesajdaki dosyayı güncelledim. Umarım filtre seçenekleri istediğiniz gibi olmuştur.

Rica ederim...

Geri