• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İş Gününe ve Tam İş Gününe göre Pos taksitli işlemi

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
Selamlar... Postan yaptığımız taksitli işlemler 'Gününde geçmeli' olarak tanımlı olup, vadesi geldiğinde banka hesabımıza geçmektedir.

Pos işlem tarihini 25.11.2017, geçecek gün sayısını da 32 Gün sonrası, taksit olarak 12 Taksit, tutar olarak da 5.000 TL baz aldığımızda iş günü ve tam iş gününe göre taksitler hangi vadelere gelmektedir?

Konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa, formül olarak bilgi verirlerse sevinirim. Teşekkürler, Allah razı olsun...

Son düzenleme:
Merhaba.

Örnek dosya için verdiğiniz harici bağlantıda sorun var.
CHROME tarayıcısı "TEHLİKELİ OLABİLİR" uyarısı vererek dosyayı indirmeyi engelliyor.

Örnek belgenizi başka bir dosya paylaşım sitesine yükleyerek yenilemenizde yarar var.
.

Ömer Hocam, Linki denedim dosyayı indirdim. Galiba sizin işletim sistemi veya virüs programı ile ilgili bir sorun bu.

Teşekkürler Hocam, Allah Sizlerden razı olsun...

Soru olarak yazmıştım fakat örneğin içine uygulayamadım,

her bankanın hesaba geçiş günü farklı; 24 - 28 - 32 - 45 Gün sonra gibi. A11'E (Tarihe) bu günleri koşul koyup taksitleri başlatabilir miyiz?

Örneğin; 27.11.2017'de çekilen taksitli kredi kartı, X Bank 32 gün sonra İş gününe göre geçecek gibi... Cevap (29.12.2017)

Son düzenleme:
Geri