• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

internetten veri alma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cumay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bilgilerinize.............

Rakkas hocamın gönderdiği program eksiksiz çalışıyor. Test edildi ve onaylandı...

Sadece;
alan = "http://www.iddaa.com/iddaacom/Canli/canli_ct.asp?wId=" & yıl & prg & "&sT"

komut satırını;

alan = "http://www.iddaa.com/iddaacom/Canli/canli_ct.asp?wId=" & yıl & prg & "&sT=H"

Gerekli değişiklik yapıldı.Bilgilendirme için teşekkurler ECyavuz

Sağol Hocam.. Yazdığım programın skor alma bölümünü yeniden değiştireceğim ama inan çok hora geçti.

İnternetten veri almada hata uyarısı

Merhaba,
Yukarıdaki örneklerde belirtildiği gibi internetten veri alma uygulamasında, excel çalışması açılıp makro kodu devreye girdiğinde eğer o an bilgisayarın internet bağlantısı yok ise veya ilgili internet sayfasına ulaşılamıyorsa Micrososft Visual Basic'in Run-time error '1004' uyarısı çıkıyor ve ilgili sayfanın açılamadığı belirtiliyor. Ben bu tür durumlarda Visual Basic uyarısının çıkmamasını, bunun yerine internetten veri almayı sağlayan makro kodları içerisine internet bağlantısı olmadığı veya ilgili sayfanın açılamadığı şeklinde bir uyarı yazarak alınan internet verilerinin göründüğü hücreler içinde bu uyarının görünmesini istiyorum. Bu mümkün mü? Eğer mümkünse makro kodu nasıl olmalıdır. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaslar ben de bu konuyla ilgileniyorum. Fakat benim excel ve diger programlarla ilgili bilgim az. Benim sormak istedigim böyle bir iddaa analiz programi kendimiz yapacak olsak, acaba hangi programi kullanarak yapsak daha iyi olur?
Yani oynanmamis maclarin oranlarini, eskiden oynanmis sonuclari ve oranlari belli olan maclarla karsilastirarak bize tahmin yapacak bir program yapmak mümkün mü? Mümkün se nasil yapabiliriz?
Simdiden Tesekkürler cevaplariniz icin.
Not: Yukarida yazdigim yazida yazim yanlislari olabilir, bu da almanca klavyeden kaynaklaniyor olabilir. Kusura bakmayiniz.)

Geri