• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İnternetten veri alma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan uKiGS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
Merhaba saygıdeğer forum sakinleri.

Bir Excel yapmak istiyorum fakat internetten veri alma konusunu bilmiyorum açıkcası. Boş bir excele http://xabia53.w2sports.com/ bu siteyi veri olarak çekebilir miyiz ve her 3 dakikada bir güncelleme yapabilir mi?

Kıymetli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Var mı konu hakkında yardımcı olabilecek bir arkadaş?

Saygılar

Sanırım bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaşımız yok. Yöneticilerden rica etsem konuyu silebilirler mi.

Herkese teşekkür ederim.

Saygılar.

Merhaba
Excel de üst menülerde Veri yi tıklayınz hemen altta Access den Web den seçeneklerini görürsünüz siz Web deni seçin ve adrsinizi yazın tamam demeniz yeterli....

Aynı menüde sol tarafta Özellikler sekmesini görürsünüz buradan ise güncelleme sıklığını ayarlayabilirsiniz.

İyi Günler.

Merhaba
Excel de üst menülerde Veri yi tıklayınz hemen altta Access den Web den seçeneklerini görürsünüz siz Web deni seçin ve adrsinizi yazın tamam demeniz yeterli....

Aynı menüde sol tarafta Özellikler sekmesini görürsünüz buradan ise güncelleme sıklığını ayarlayabilirsiniz.

İyi Günler.

Nazik cevabınız için teşekkür ederim. Fakat dediğim web sitesinden bu tarz bir veri alımı yapılamıyor. Macro işin içine giriyor fakat bende bunu bilmediğim için buradan bir yardım talebinde bulunmuştum.

Saygılar

Geri