• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İnternet Temporary klasörüne dosya yapıştırmak

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Forumun Değerli Üyeleri

Bir xml belgem var. Bu belge Temporary internet files klasöründeki bir biçim dosyası (.xsl) ile biçimlendirilerek görüntülenmektedir.

Ben bu biçim dosyasını silip yerine yenisini yapıştırmak veya bu dosyayı notpad ile açıp düzenlemek istiyorum. Dosyayı silebiliyorum ancak yerine yenisini yapıştırmama veya düzenlememe izin vermiyor bunun bir yolu varmıdır. Temporary klasörüne nasıl dosya yapıştırılır.
Saygılarımla

xml belgesinde .xsl nin yolu ve adı yazar. Genelde yan yana olacaktır. Bu dosyaları başka bir yere alıp görüntüleyin.

Belirttiğiniz klasörde işlemler oldukça karmaşık API kullanımı gerektiriyor. Cevap alamamanız bundan olabilir...

Sayın Zeki Gürsoy
İlginiz için teşekkür ederim.
xml belgesi içerisinde xsl belge adresi olduğunu biliyorum.
Ancak çok sayıda değişik xml belgesi görüntülemem gerektiğinden her seferin her xml belgesi içerisindeki xsl adresini değiştirmek gerekiyor. Ancak kolay çözüm temporary değiştirmek. Fakat bu seferde temporaryde değişiklik yapmak gerekti. Temporaryde düzenleme yapmak için API uygulamaları konusunda siz veya başk arkadaşların bilgisinden yaralanmak isterim. Benim için önemli bir konu.
Saygılarımla

SAYIN ZEKİ GÜRSOY
Lütfen bilgilerinizi paylaşırmısınız.
Saygıyla

Geri