• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İnşaat Firması için

Excel Vers. ve Dili
türkçe 2003
Arkadaşlar aranızda inşaat firması için Excel tabloları hazırlayanlarınız varmı acaba?Bu tablolar her konuda olabilir.Örnek maliyet hesabı,mal alımı vs.vs.

Veri kaybından önce siteden indirdiğim bir dosya. Umarım işinize yarar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba.
sn Barfly verdiğiniz linkteki dosyayı indirdiğimiz zaman zip dosyası hata veriyor yani dosya klasörü boş çıkıyor.Tekrar yüklermisiniz? İyi çalışmalar.

not:sn yönetici arkadaşlar,bu mesaj/dosyayı mühendislik uygulamaları kısmına aktarmanız faydalı olacaktır.

bu program çok işime yaradı fakat çıkarken şifre soruyor yardımcı olurmusunuz ... :(

VBA projesi şifre korumlı.
dolayısı ile kodların ne olduğunu görmek ve gerekli değişiklikleri yapmak bu şifreyi bilmeden mümkün değil.

teşekkürler, mancabus en azından cevap verdiniz, forumda "şifre" isteğimi defalarca belirtmeme rağmen cevap bulamadım :( bu vba projesini forum yöneticileri tarafından tasarlanmış büyük ihtimalle şifreyi onlar biliyor ... ?!?! yinede alakanız için teşekkürler.

teşekkür ederim, hem zamanınızı ayırıp cevap yazdığınız vedahi VBA " inşaat maliyetleri" programını tasarlayıp bizlerle paylaştığınız için ...

-------------------------------------------------------------------------
Göğe asılı bıraktığın bu sağnak, nice gönül tarlalarından “hû” filizlendirdi. Kâinat vecde durdu. Ve… dünya elifle dönüyor, yürekler elife dönüyor. Aşk vesile…

teşekkürler, mancabus en azından cevap verdiniz, forumda "şifre" isteğimi defalarca belirtmeme rağmen cevap bulamadım :( bu vba projesini forum yöneticileri tarafından tasarlanmış büyük ihtimalle şifreyi onlar biliyor ... ?!?! yinede alakanız için teşekkürler.

rica ederim.

şifreyi forum yöneticilere koymaz.
dosyayı hazırlayan veya şifresiz olarak alan herhangi bir kişi koyabilir.

"inşaat maliyetleri" programında işlem yaptığımda verileri kaydediyorum, fakat daha sonra açtığımda veriler silinmiş oluyor. lütfen yardımcı olurmusunuz. :(

Para birimi değişti Hala "YTL" olarak kullanılıyor. Bunu "TL" olarak değiştirirseniz daha iyi olacak.

"inşaat maliyetleri" programında işlem yaptığımda verileri kaydediyorum, fakat daha sonra açtığımda veriler silinmiş oluyor. lütfen yardımcı olurmusunuz.

teşşekkürler ellerinize sağlık emeğinize sağlık

Geri