• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ingilizce kelime öğrenme programı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan peleryn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar

Mevcut programınızın üzerine elimden geldiği kadarı ile bir ekleme yaptım,
Belirlenen 100 kelimenin tekrarını bir form üzerinden yapmanızı sağlıyor. Umarım kelime ezber çalışan arkadaşlara bu programın yanında benim de bir faydam dokunmuş olur.

Ayrıca XP kullananlar için microsoft sam' in yaptığı seslendirmeleri benim gibi beğenmeyen arkadaşlar varsa , aşağıdaki linkten "SpeechSDK51.exe" adlı dosyayı indirip kurarlarsa microsoft mary ve mike olarak ilave sesleri de kullanma fırsatları olur.

http://www.microsoft.com/downloads/...97-40a7-453f-b0ee-6583171b4530&displaylang=en

İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Mevcut programınızın üzerine elimden geldiği kadarı ile bir ekleme yaptım,
Belirlenen 100 kelimenin tekrarını bir form üzerinden yapmanızı sağlıyor. Umarım kelime ezber çalışan arkadaşlara bu programın yanında benim de bir faydam dokunmuş olur.

Ayrıca XP kullananlar için microsoft sam' in yaptığı seslendirmeleri benim gibi beğenmeyen arkadaşlar varsa , aşağıdaki linkten "SpeechSDK51.exe" adlı dosyayı indirip kurarlarsa microsoft mary ve mike olarak ilave sesleri de kullanma fırsatları olur.

http://www.microsoft.com/downloads/...97-40a7-453f-b0ee-6583171b4530&displaylang=en

İyi çalışmalar.

sn rizacetiner;

öncelikle şu microsoft sam'den kurtulma işine baya sevindim.sn mustafaine ile baya aramıştık diğer sesleri ama bulamamıştık.

userform işi hoş görünüyor ama ben çalıştırırken hata aldı.Şimdi ayrıntılı bakamayacağım benle mi ilgili dosyayla mı bilmiyorum.Sonra bir daha dönerim.Ellerinize sağlık bu arada fikir hoş görünüyor.

sn peleryn,
microsoft sam den kurtulmak için ben de çok uğraştım. faydalı olmasına sevindim. yeni sesler daha akıcı ve anlaşılır.
userform u ben office 2007 de oluşturdum, uyum sorunundan kaynaklanıyor olabilir. şuan kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok.

Merhaba Arkadaşlar dosyaya ulaşamıyorum link verebilirmisinz ?

Geri