• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İmlecin Bulunduğu satırın Başındaki A ya da B sütununa gitme

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Formda çok aradım. Ancak bulamadım. İmlecin bulunduğu satırın (diyelim ki imleç [AB]12 de duruyor. A ile AB arasında verilerim var. Tamamen dolu değil. Ara ara boşluklar var. Ben aynı satırda ki A12 yada B12 ye (bu örnektir herhangi bir satırda olabilir) imlecin gitmesini istiyorum. Klavye kısayollarını denedim. Tek seferde verimli bir sonuç alamıyorum. Satır içerinde çok boşluk oluyor. En son dolu sütuna gittiğinden sürekli Ctrl + Sol ok tuşuna basmam gerekiyor. Bunu Tek seferde yapabilmemiz için bir kod var mıdır. Teşekkür ederim

Sorunuz pek açık değil, siz bir satırdaki ilk boş hücreye mi gitmek istiyorsunuz?

A sütununa gitmesi için
Kod:
Cells(ActiveCell.Row, 1).Select

Merhaba
Hayır ilk boş hücreye gitmek istemiyorum. imlecin bulunduğu hücredeki aynı satırın satırın A yada B sütununa gitmek. imleç diyelim ki Z1 hücresinde bulunuyor. (bu örnektir. X10 yada herhangi bir hücrede olabilir.) Ben imlecin A1 yada B1 hücresine (Bu imleç hangi satırda duruyor ise o satırın A yada B sütununda ki hücresine gitmesi. imleç X10 hücresinde duruyorsa. A10 yada B10 hücresine gitmesi)

Rica ederim. Kolay gelsin.

Geri