• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İmalat, Stok, GÜnlÜk SatiŞlar

OK.

Sevgİlİ ArkadaŞim Ben ÇaliŞmayi Yaptim Ama Tek İmalat ModÜlÜnÜ Yapamamadim. İstedİĞİm İmalat ModÜlÜ Ama ÇaliŞmayi Bozmadan Yaparsak Çok İyİ Olacak. Ama Ben İŞlerİn YoĞunluĞundan Acİl Olarak Anlatmak İstİyorum Fakat KariŞiyor. Kusura Bakmayin..

Son düzenleme:
Bu çalışma ne oldu ? yarım mı kaldı? benim de kullanabileceğim bir uygulama. merak ettim

Arkadaşlar bu dosyanın çalışmasını tamamlamak üzereyim.Finaldeyim ,final bitmiyor nedeni ,erdal arkadaşımızla algılama problemi yaşıyorum ve onun vakti olmadığı sürece bu dosya foruma dağılmayacak.Çünkü neyi nerde tamamlamak istediğini bilemiyorum ki ona göre dosya kapansın.Ama bu böyle sürerse belkide finali her indiren kişi kendine göre tamamlar ona göre.Selamlar

Herkese merhabalar forumda yeniyim bu konuyu uzun zamandır arıyorum mami 68 kardes bu uygulamada bana yardımcı olursan sevinirim isteyebilcegin evrak dokumanlarda eger kabul edersen irtibata gecelim simdiden tesekkurler iyi calısmalar herkese...incelemem icin son calısmayı mail adresime atarsanda sevinirim ceyhun@alsaoto.com

Geri