• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İmalat, Stok, GÜnlÜk SatiŞlar

Excel Vers. ve Dili
office 2003
Herkese merhaba site çok güzel ve arkadaşlarında dediği gibi paylaşıldıkça daha güzel oluyor.
Şirkette takip edilmesi istenilen; günlük imalat proğramı, günlük stok takibi, günlük kime ne kadar malzeme gittiğini gösterir raporlar. Üretim yapıldıkça hammadde stoğundan düşecek mamül stoğuna girişi yapılacak müşterilere çıkıldığında ise stoktan düşecek ve bunlar ise ayrı sayfalarda yani stok, günlük çıkış, hammadde raporları olarak 4-5 sayfada görüntülenmesini istiyorum biraz uğraştım ama yapamadım. Formülleri yapamadım. Böyle bir proğramı olan varsa erdal_kose42@hotmail.com adresine yollayabilirlerse çok memnun olurum. Herkese iyi çalışmalar

Son düzenleme:
Sizin uğraştığınız dosya eklentisini siteye aktarırsanız belki yardımcı olan arkadaş bulunur ama şablonu ne çeşit proje istediğinizi sizden başka bilen yok ki.Bu benim fikrim.

İstedİĞm Program Hakkinda Bİlgİler

ArkadaŞlar Benİm Problemİm Ektekİ Dosya İle Ama Bİr TÜrlÜ Konsantre Olamadim. Bu Daha GelİŞtİrİlebİlİr Fakat FormÜllerden Pek BİŞey Anlamiyorum. Bİrazda Yenİyİm Excelde. Ben Ayrintilarini Dosyasinin İlk Sayfasinda AYRINTILAR sayfasına Yazdim. Şİmdİden Yardimci Olan ArkadaŞlara TeŞekkÜrler...

Son düzenleme:
Acaba

YanliŞ Yeremİ Yazdimkİ Acaba; Yorum Yapan Ve Bakan HİÇ Kİmse Yok Herhalde

erdalkose kardeş dosyana baktım.Ben şüpheye düştüm bu konuda bu dosyayı siz hazırlamadınız orası önemli değil önemli olan nokta ,siz hazırlamış olsaydınız formül olan yere kod yazmazdınız.Artı sizde kulandığınız 2 tane dosya var daha.1-cisi DAMPERLİ MENFEZ DOSYASI 2-cisi İRSALİYE dosyası şimdi burda duralım sen eğer kod veya başka bir ürünü girmek istersen irsaliyeden gircen çünkü köprü oradan oluşmuş.Bunu bi kontrol et. İsim dediğin sayfada değişmez irsaliyede değişir artı tabiki formülde otomatik gelecek çünkü irsaliyede ayarını yapmışsın.

Son düzenleme:
Biçim menüsüne gir ve ordan sayfaya ve göstere tıkla orda gizli sayfadan düzeltmeyi ve istediğini dene.

Haklisiniz Ama....

ArkadaŞlar Çok TeŞekkÜr Ederİm Ama Yenİ Bİr FormÜl Daha OluŞturamadim Ben.. Asil Yapmak İstedİĞİm İmalat ModÜlÜ OluŞturmakti. Bİr Sayfaya Bİr MamÜlÜn ReÇetesİnİ Gİrİp KaÇ Tane Üretİldİyse O Kadar Yazip Otamatİk Olarak Hammaddeden, Yari MamÜlden DÜŞerek MamÜlÜn StoĞunun Artmasini SaĞlamak Ama Bİr TÜrlÜ Yapamiyorum Çok KariŞik Bence Sİzce Belkİ Çok Kolaydir Ama Ben AnlamadiĞim İÇİn Yapamadim. Yardimci Olursaniz Çok Sevİnİrİm Ve İŞİmde O Kadar Yardimci Olacakkİ İnanamazsiniz. Ben Tekrardan ProĞramin Aslini Yolluyorum. EĞer Vaktİnİzİ Almaz İsem Yapip Tekrardan Yollayabİlİrmİsİnİz. Veya Yardimci Olursaniz Ne Yapmak GerektİĞİnİ Yazarsaniz Çok Memnun Olurum... Şİmdİden Çok TeŞekkÜr Ederİm.

Bu dosyalarda aynı sayfalar kaydedilmiş,aynı olan sayfaları sileyim mi?Dosyalara çeki düzen lazım.Hatta veren formülleri düzeltim.Artı DENEME STOK dosyasındaki MAMÜL sayfasında stokları gösterdim,yani PK1 yazıldığında DEVİR STOK VE ÜRETİM rakamı gösteriyor.Ancak hangi sayfada mamül düşsün ve stok artsın ona karar veremedim.Çünkü en uygun kodlar sayfasında toplama yapsak olurmu.Ve siz bu dosya üzerinde form oluşturmak mı istiyorsunuz Modülden bahsediyorsunuz ya.Daha detaylı bilgi versen toparlanacak çünkü sayfaların aynısı olduğu için iş karışıyor.Ama düzelir.Selam.

Merhabalar; UĞraŞtiĞiniz Ve Yardimci OlduĞunuz İÇİn Çok TeŞekkÜr Ederİm. BEN FABRİKANIN İŞLEYİŞ TARZINI KISACA ANLATAYIM SİZE... KENDİ ÜRETTİĞİMİZ 52 MAMÜL VAR. (MAMÜL SAYFASINDA) HAMMADDE GELİYOR BİZE BİZ HAMMADDEYİ GÜNLÜK MAKİNENİN İÇİNDE BULUNAN (GÖNDERMİŞ OLDUĞUM ÇALIŞMANIN İÇİNDE) YARI MAMÜL OLARAK ÜRETİYORUZ. DAHA SONRA BU YARIMAMÜLLERİ; AMBALAJ, YARDICI MALZEME SAYESİNDE MAMÜL OLUYOR. STOK KONUSU BU YANİ BEN VEYA SİZ; MAMÜL, GÜNLÜK MAKİNE( YARI MAMÜL), HAMMADDE, AMBALAJ VE YARDIMCI MALZEMENİN STOKLARININ HEPSİ BİRBİRİNE BAĞLI OLMASI VE ÜRETİM YAPILDIĞINDA STOKLARDAN DÜŞMESİ VE MAMÜL SAYFASINDA BULUNAN HAZIR MAMÜLÜN ÜRETİM HANESİNE EKLENMESİNİ YANİ YENİ ÜRETİM OLARAK GİRMESİNİ İSTİYORUM. BANA BİRAZ YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDER KOLAYLIKLAR DİLERİM.

Son düzenleme:
Arkadaşım öncelikle internetten google ile türkçe sitelerde bir irsaliye, "stok takip" vb. mesleki terimlerinizi aratarak bu tür bir programın olup olmadığını aratın. İsteklerinizi Acses de daha iyi yapabilirsiniz. Bir excel sayfasında başka bir programı tavsiye edeni taşlamazlar umarım

arkadaşım bayağı bir çaba sarfederek baktım dediğin gibi.. Ama böyle bir proğram yok herkes kendi üretim bölümüne göre bir proğram yapmış eğer senin bildiğin bir proğram adresi varsa yazarsan sevinirim.

erdakose kardeş hazırlıyorum bir dosyaya topluyorum fazla dosya sizi yormasın.Yakında gönderirim.Deneme yaparsın eksisi artısını dosya içinde anlatırsın.

Dosyayı e-mailine gönderdim çünkü uzun olduğu için sistem kabul etmedi.Mamül sayfasının ilk iki kod sırasında işlem yap kırmızı işaretli sıralarda.

Son düzenleme:
Mamİ KardeŞ UĞraŞtiĞin İÇİn Çok TeŞekkÜr Ederİm. Ben BİrkaÇ Not Daha Yazip Bana Maİl AttiĞin Adrese Tekrar AtacaĞim BugÜn. Yenİ Sayfa Olarak ÜrÜn FormÜlasyonlarini Ekleyecem. Çok GÜzel Bİr ÇaliŞma OlacaĞa Benzİyor. Bİttİkten Sonra Herkesle PaylaŞalim Benİm Gİbİ ArkadaŞlar Vardir İhtİyaci Olan. ArkadaŞlarin DedİĞİ Gİbİ HerŞey PaylaŞildikÇa GÜzeldİr. Bİlmemek Ayip DeĞİl ÖĞrenmemek Ayip

Sayın erdalkose , ben forumda bulunan arkadaşlardan gizlemedim ki adresine gönderdim.Zaten önceden belirtmiştim sistem uzun olan dosyayı kabul etmiyor,beli bir limiti var.Forumdaki arkadaşlar beni sakın yanlış anlamasın,onlardan gizlemiyorum hatta, paylaşmayı seven biriyim çünkü bende bu forumdan faydalanıyorum.Ama ne yapacağımı biliyorum en son dosya bittiğinde uzun değilde kısa özetli bir dosya aktaracağım ki devamını onlar getirsin.Böylelikle herkes faydalanır.Saygılar

çok teşekkür ederim. İnşaallah çok güzel bir proğram olacak.

Son düzenleme:
form açmak

Sayın uzmanlarım ve arkadaşlarım bu dosya erdal_kose arkadaşımıza ait.Bu dosyada bazı düzenlemeler yaparken baktım ki arkadaşımızın istekleri form açmaya yönlendiriyor.Bunuda ehlisi olan arkadaşlara başvurmasını istedim ama kendisi çok meşgul olduğu için benim baş vurmama ricada bulundu.İnceleme yaparsanız sevinirim.Stoklarla ilgili ve üretim, aynı zamanda üretimdeki satışlar stoktan düşecek ve irsaliye oluşacak.Bundan sonra bir mamül kodu yazınca içinde neler katılmış mamüller sıralanacak.

Herkese merhabalar Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Geri