• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Image nesnesindeki resim boyutu

tahsinanarat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2019 Türkçe
Yapmaya çalıştığım programın personel adlı sayfasında, ismin üzerine gelindiğinde sağ tarafda resmin görünmesini istiyorum. Buraya kadar herşey tamam, ancak resmin boyutu benim çizdiğin Image1 nesnesini aşarak çok büyük boyutlarda geliyor, (foto3 klasörü d sürücüsünde olmalı) Oysa ben çizmiş olduğum Image1 nesnesi boyutunda görünmesini yani bir vesikalık foto kadar olmasını istiyorum. Kodlarda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum. Saygılar Tahsin.

Boyutu büyük olduğundan buraya ekleyemedim, Link veriyorum.
http://rapidshare.com/files/269740811/foto_boyut.rar

Nesne Özelliklerinde "PictureSizeMode" var bunun karşındaki seçeneklerden "1 - fmPictureSizeModeStretch" seçerseniz image objesinin boyuna göre resmi yayar. Diğer seçeneklerede bakabilirsiniz.

sn. F1 hiç orası aklıma gelmemişti, hep kodlarla uğraştım. Çok teşekkür ediyorum. Kolay gelsin.

ekli dosyaya bir bakınız 10 adet uzuntılı resimi görüyor resimler klasörü nerdeyse bu dosyayı hemen yanına koy ve ismin üstüne tıkla

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sn. halit3 dosyanızı bugün gördüm, gerçekten değişik bir çalışma, elinize sağlık, başka bir projede kullanmayı düşünüyorum, ancak çok yavaş haraket ediyor gibi. İlginize çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Geri