Kolay gelsin sayfa 1 deki bilgileri başka bir sayfaya vusiul basicle yani makro olarak okutmak istiyorum yalnız yapamadım yaptığım proğramı ekte gönderiyorum yardımcı olursanız memnun olurum
sonunda ek koymasını becerebildim.
kendime uyarlamaya çalıştığım bir program yaptım. bundan 12 aylık ve ilave olarak 2 aylık olmak üzere toplam 14 aylık sayfa yaptım.bunlardan ilgili aydaki bilgileri güncellediğimde icmal, sendika, banka listesi vs.sayfalarda güncelleme yapmıyor. hata veriyor.bunları güncelemesini istiyorum.örneğin şubat sayfasında güncelleme yaptığımda belirttiğim yerlerde güncelleme yapması lazım.ayrıca önümüzdeki ayda mart ayı sayfasında güncelleme yapacağım. o zaman yine belirttiğim sayfaları güncelleme yapması lazım.yardımlarınız için teşekkürler.
Teşekkür ederim güncelleme tamam ancak ocak ayındaki bilgileri mesale ocak n 19 hücresine icmalin c 10 hücresine okutacağım bu her ay ay değiştiğinde değişecek yani şubat ayının bilgilerini değiştirdiğimde şubat ayının n 19 hücresi yine icmalin c 10 hücresine yazacak
yardımların için şimdiden teşekkur ederim
Hocam teşekkür ederim ancak bana diğer sayfaları da lazım bu proğramın benim proğramda hala başvuru hatası veriyor nerden kaynaklındığını bilmiyorum seni de yoruyoruz kusurumuzuza bakma yardımlarından dolayı teşekkür ederim beni bu dertten kurtarırsan sevinirim
Başvuru hatası veren dosyayı ekleyiniz.
Sizin dosyanızda başvuru hatası çok vardı.
Benim yazdığım formülü uyguladığınız hucrenin renginide değiştirerek
ekleyiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.