• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İl bazlı haritalı çalışma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zizi58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007-Türkçe
Arkadaşlar Merhaba,

Ek'te yer alan dosyadaki "İller" sayfasındaki verilen "Harita" isimli sayfada yer alan illerin içerisinde görmek istiyorum.

Haritanın hemen altında yer alan butonlar ile de istedeğim gibi yönlendirmek için değerli yardımlarınızı rica ediyorum.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Harita üzerinde çalışmak (Beni Bu Dertten Kurtarın Ltf)

Ek'te yer alan Türkiye haritasındaki illerin alt kısımlarına diğer sayfada yer alan verilen otomatik olarak gelmesini haritadaki butonlar sayesinde sağlabilmem mümkün müdür?

Yardımlarınız için teşekkürler.

Örnek:
x firmasının Türkiye genelindeki başarı oranı
y firmasının Türkiye genelindeki başarı oranı

Ekli dosyalar

Bence her bir il için oluşturulan nesneye, ait olduğu ilin adını verin. Böylece istediğiniz ilin üzerine tıkladığınızda sonucu görmek çok daha kolay olacaktır. Eğer dosyanızı bu şekilde düzenleyip ekleyebilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Merhaba Levent Hocam,

Türkiye genelini ilgili butonlar aracılığıyla tek seferde görüntülememiz zannediyorum ki epey bir çalışma gerektiriyor. Benden istenen de aslında bu şekilde olması.Yani tek seferde ilgili firmanın Türkiye genelindeki başarı durumunu görüp diğer firmaların butonları tıklanması aracılığılı ile kıyaslayabilmek.

İlginiz ve bilginiz için çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar Merhaba,

Ek'te yer alan dosyadaki "İller" sayfasındaki verilen "Harita" isimli sayfada yer alan illerin içerisinde görmek istiyorum.

Haritanın hemen altında yer alan butonlar ile de istedeğim gibi yönlendirmek için değerli yardımlarınızı rica ediyorum.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

.

Dosyanız ekte.

Ben A harfindeki illeri yaptım.

Yapacağınız işlem; oranlara ait textbox'ı ilgili ilin üzerine kopyaladıktan sonra formül çubuğunda gerekli satır numarası değişikliğini yapmaktır.

.

Ekli dosyalar

Değerli vaktinizi ayırıp yardım ettiğiniz için çok ama çok teşekkür ederim.

Geri