• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

il adı yaz plaka no bulsun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan samed32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1 sayfada A1 hücresinde açılır form dan ili seçince B1 hücresine plaka no yazsın tabiki 2 sayfadaki veriler den teşekkürler.....

belki çok şey istiyorun ama henüz yeniyin bu sayfa1 de ki açılır form illerin oldugu ve bizim seçtigimiz kısım nasıl yapılıyor

Affınıza sığınarak bir örnek te ben ekliyeyim dedim. Nede olsa buradan öğrendiklerimle yaptım. Paylaşayım istedim.

Bir örnekte benden

kullanıcı tanımlı
=iller(sayı) yada iller(a1) şeklinde

Public Function iller(sayı1 As Byte) As String
iller = Choose(sayı1, "Adana", "Adıyaman", "Afyon", "Ağrı", "Amasya", "Ankara", "Antalya", "Artvin", "Aydın", "Balıkesir", "Bilecik", "Bingöl", "Bitlis", "Bolu", "Burdur", "Bursa", "Çanakkale", "Çankırı", "Çorum", "Denizli", "Diyarbakır", "Edirne", "Elazığ", "Erzincan", "Erzurum", "Eskişehir", "Gaziantep", "Giresun", "Gümüşhane", "Hakkari", "Hatay", "Isparta", "İçel", "İstanbul", "İzmir", "Kars", "Kastamonu", "Kayseri", "Kırklareli", "Kırşehir", "Kocaeli", "Konya", "Kütahya", "Malatya", "Manisa", "K.maraş", "Mardin", "Muğla", "Muş", "Nevşehir", "Niğde", "Ordu", "Rize", "Sakarya", "Samsun", "Siirt", "Sinop", "Sivas", "Tekirdağ", "Tokat", "Trabzon", "Tunceli", "Şanlıurfa", "Uşak", "Van", "Yozgat", "Zonguldak", "Aksaray", "Bayburt", "Karaman", "Kırıkkale", "Batman", "Şırnak", "Bartın", "Ardahan", "Iğdır", "Yalova", "Karabük", "Kilis", "Osmaniye", "Düzce")
End Function

Geri