- Excel Vers. ve Dili
- Ofis 2013 Türkçe
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba Arkadaşlar
Yapmak istediğimin daha iyi anlaşılması için ekli dosyamın sayfa3 te gerekli açıklamayı yaptım. Yardımlarınızı bekliyorum. Umarım başlık uygun olmuştur
iyi çalışmalar
Merhaba ihsan hocam
Hayırlı ramazanlar
Hocam göndermiş olduğunuz dosyayı inceledim elinize sağlık 3. istediğim veriyi ekle butonuna bastığımda sayfa3 teki tabloya eklediği son verileri sayfa3teki tablodan silmek
Hocam ayrıca örn: 1. tarih 04/08/2011 2. tarih 08/08/2011 tarihi girdiğimizde sayfa ikide 04/08/2011 tarihi olmadığı için 2. kutucuğa 25 yazıyor (Hocam sizin yaptığınız burda doğru) böyle birdurumda 2. kutucuğa tarihler kırıtere uygun değil şeklinde uyarı gelebilirmi?
(Yani Userforuma yazılan iki tarihten biri sayfa1 ve sayfa2 de bulunmadığında)
İhsan Hocam
Ramazan günü seni yoruyoruz hakkını helal et.Burda iki sayfada iki tarih arasındaki verilerin toplamını karşılaştırmak istiyorum Bu yüzden benim istediğim Userforuma girilen her iki tarihinde her iki sayfanın A sutununda bulunması gerekmektedir Eğer bu iki tarihten herhangi biri sayfa1 veya sayfa2 de yoksa uyarı vermesi ve işlem yapmaması.Girilen her iki tarihte heriki sayfada(sayfa1 ve sayfa2de)bulunursa sizin kodlardaki gibi işlem yapması
Tabi böyle birşey mümkünse?
Hocam esas siz kusura bakmayın
Ellerinize sağlık tam istediğim gibi olmuş.
Hakkınızı helal edin iyi çalışmalar.
Merhaba İhsan Hocam
Hocam kusura bakma soruları hazırlarken bazı detaylar gözümden kaçmış
Hocam esas dosyamda sayfa1 ve sayfa 2 deki değerler bazıları virgülden sonra bir veya iki rakamlı bunları ben yuvarlatıp binlik bölümlerine ayırmıştım( hücreler sayı ) userforumda bunlar virgüllü gözüküyor Örn: User forumda 150,12olarak gözüken veri ekle butonuna bastığımızda sayfa3de tabloda 15.012 şeklinde gözüküyor bunu userforumdada virgülsüz gözükecek ve sayfa3 dede doğru yazacak gibi ayarlaya bilirmiyiz
Hocam birde size zahmet userforuma formu temizle butonu ekledim.bu butona bastığımızda formdaki verileri silebilecek gibi yapabilirmisiniz
Dosyayı ekte gönderiyorum bir inceleyebilirmisiniz?
İhsan hocam
Çok teşekkür ederim ellerine sağlık mükemmel çalışıyor
Hayırlı geceler