• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

iki tarih arasındaki en son alım fiyatı hk

sultanb

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Windows 10 Pro
Merhabalar forumdan aldıgım bır ornek dosya uzerınde calısmak ıstıyorum ,dosya ıcınde sorunu yazdım yardımcı olursanız sevınırım

Ekli dosyalar

Merhaba,

Öncelikler göndermiş olduğunuz dosyada; Malzeme girişi sayfanızda Formüllerin bozulmuş olduğunu gözlemledim.
Sonrasında mantık hatanız olduğu düşüncesindeyim. Zira ürün girişleri eski tarihten yeni tarihe göre ürün alımı gerçekleştiğinde yapılmalı, bu durumda Ömer Bey'in yazdığı kodların tarihe göre artan biçimde olması sonucu ürünü çağırdığınızda getirdiği bilgilerin doğru olduğu görünmektedir.

*Yinede düzeltilmesi gereken bir durum varsa arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır.

iyi çalışmalar.

Dosyayı ve kodu hatırlamıyorum.
İlle de tüm işlemlerden önce sıralama yapılmalı ise kod'daki mgson = mg.Cell.... şeklinde başlayan satırdan hemen sonra aşağıdaki satırları ekleyip deneyin.
Sıralama kriterlerinin sırasını ve artan/azalan değişimini;
aşağıdaki kod'da yer alan sütun adlarını ve Order..= ?? kısımlarındaki sayıları ( 1 artan, 2 azalan) değiştirerek istediğiniz sıralamayı elde edebilirsiniz.
On Error Resume Next
If mg.AutoFilterMode = True Then mg.ShowAllData
mg.Range("A2:K" & mgson).Sort Key1:=mg.[B2], Order1:=1, Key2:=mg.[D2], Order2:=2, Key3:=mg.[G2], Order3:=2

Son düzenleme:
Dosyayı ve kodu hatırlamıyorum.
İlle de tüm işlemlerden önce sıralama yapılmalı ise kod'daki mgson = mg.Cell.... şeklinde başlayan satırdan hemen sonra aşağıdaki satırları ekleyip deneyin.
Sıralama kriterlerinin sırasını ve artan/azalan değişimini;
aşağıdaki kod'da yer alan sütun adlarını ve Order..= ?? kısımlarındaki sayıları ( 1 artan, 2 azalan) değiştirerek istediğiniz sıralamayı elde edebilirsiniz.

Ömer Bey ,verdiğiniz eklemeyi yaptım ,önce sıraladım sonra doğrusu geldi ,çok teşekkür ederim emeğinize sağlık ,Allah razı olsun

Geri