• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İki Tarih Arasında Filtreleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alptun20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Öncelikle herkese iyi akşamlar.
Bana manuel olarak girilecek iki tarih arasında filtreleme yapan makro lazım lazım. Elinde bu makro bulunan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Saygılarımla.

Öncelikle herkese iyi akşamlar.
Bana manuel olarak girilecek iki tarih arasında filtreleme yapan makro lazım lazım. Elinde bu makro bulunan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Saygılarımla.
Örnek dosya eklerseniz bakarız.:cool:

Buyurun.
Tarihler A sütununda.:cool:
Başlıklar 1nci satırda
Kod:
Range("A1").AutoFilter
Range("A1").AutoFilter field:=1, Criteria1:=">=" & CLng(Range("F1").Value), _
Operator:=xlAnd, field:=1, Criteria2:="<=" & CLng(Range("F2").Value)

Dosyayı ekledim Evren Bey ilginize teşekkürler. Bu arada yakında tekrar görüşeceğiz gibi geliyor. Yeni bir program ile ilgili yine sizden yardım alacağım sanırım

Ekli dosyalar

Dosyanız ektedir.:cool:
Kod:
Sub filterele()
Range("A4").AutoFilter
Range("A4").AutoFilter field:=3, Criteria1:=">=" & CLng(Range("D1").Value), _
Operator:=xlAnd, field:=3, Criteria2:="<=" & CLng(Range("D2").Value)
End Sub

Ekli dosyalar

İki tarih arası sql verisiniexcel'e getirmek için

ARKADAŞLAR YARDIMA İHTİCAMIM VAR!!!

A SÜTUNU B SÜTUNU
SATIR 1 Başlangıç Tarihi 17.02.2010
SATIR 2 Bitiş Tarihi 30.03.2010

Aşağıdaki kodda WHERE koşuluna bu iki tarihi verip veri getirmek istiyorum. Ancak kod çalışmasına rağmen koda I2010_ALINAN_SIPARIS.SIPARIS_TARIHI='"+Format(Sheets("Sayfa1").Range("B1")."yyyy-mm-dd")+"' koşulunu eklediğimde hata alıyorum. Amcaım bunu çözdükten sonra bir stored procedure ye excelden iki tarih parametresi gönderip o stored procedureyi çalıştırmak. Şimdilik sadece query ile veri getirme konusunda yardımlarınız yeterli olacaktır. Yazdığım kod aşağıda.

Teşekkürler,

Sub GUNCELLE()
'
' GUNCELLE Makro
' Makro Ebru Çapraz Arslanoğlu tarafından 02.04.2010 tarihinde kaydedildi.
'

'

With Sheets("Sayfa1").Range("Siparişler").QueryTable
.Connection = Array(Array( _
"ODBC;DSN=LINX_OPEN;Description=LINX_OPEN_DSN;UID=USERLINX;PWD=USERLINX;APP=Microsoft Office 2003;WSID=00BIM02;DATABASE=INTERFARMA;LA" _
), Array("NGUAGE=Türkçe"))
.CommandText = Array( _
"SELECT I2010_ALINAN_SIPARIS.BOLGE, I2010_ALINAN_SIPARIS.CARI_HESAP_ADI, I2010_ALINAN_SIPARIS.BEKLEYEN_ADET, I2010_ALINAN_SIPARIS.SEVK_ADET, I2010_ALINAN_SIPARIS.SIPARIS_ADET, I2010_ALINAN_SIPARIS.SIPA" _
, _
"RIS_TARIHI" & Chr(13) & "" & Chr(10) & "FROM INTERFARMA.dbo.I2010_ALINAN_SIPARIS I2010_ALINAN_SIPARIS" & Chr(13) & "" & Chr(10) & "WHERE (I2010_ALINAN_SIPARIS.BOLGE='" & (Sheets("Sayfa1").Range("B3")) & "' ) AND (I2010_ALINAN_SIPARIS.SIPARIS_TARIHI='"+Format(Sheets("Sayfa1").Range("B1")."yyyy-mm-dd")+"')" _
)

.Refresh BackgroundQuery:=False
End With
End Sub

Geri